vineri, 13 noiembrie 2009

Mesaje primite

Am gasit niste comentarii mai vechi, de care am uitat si care nu erau acceptate.

ca sa nu pierdeti timpul cautandu-le, le postez aici:

"DACA TU POTI.... SI IO POT!!!"
"esti dusa.... "

Intrucat acest mesaj nu l-am intalnit si pe blogul in travesti al lui Riegler, mie imi suna a discriminare....adica el poate... si are voie.... si nu e dus..... iar eu nu pot...si nu am voie.... si sunt dusa....

"STIATI CA...":
"Eu am visat un copil care juca wretling cu o mama nebuna care gaseste tot timpu scuze puisorului. Hua Barbu, hua nebuno. "

1-M-am vaccinat impotriva virusului riegler, asa ca nu pot decat sa ma amuze reactiile de genul: "Hua Barbu, hua nebuno". Deci, pana la urma ce problema ai cu copilul Barbu? Ce ti-a facut copilul de i te adresezi cu "Hua Barbu"??? Se pare ca Riegler doarme linistit.
DORMI LINISTIT! ELEVII AU
SEMNAT PROCESUL VERBAL. SOMN USOR...
2-Copiii stiu cum se scrie corect wrestling. Noi adultii mai gresim. Vezi ca la acest sport este nevoie de 2 oameni(doar unu a primit 9 la purtare), si mai e nevoie si de spatiu(in spatele bancilor nu putea trece un profesor, daramite sa faci si wrestling.
3-Mai bine o "mama nebuna, care gaseste scuze puisorului", decat un tata "CORECT", CARE ISI LASA FETITA SA SE DEA CU CAPUL DE PERETI.

"AVENTURI IN TACHITI":
"Cu asa mama Barbu Mihai nu prea are cum sa primeasca o educatie cu care fie de 10 la purtare. Si el poarta pacatele parintilor, de fapt pacatele unei mame descreierate cu care lui Mihai ii este rusine. "

1. Draga, hotaraste-te odata, cine face pana la urma educatie copilului? PARINTII SAU SCOALA? ptr ca vad ca aici afirmi: "Cu asa mama Barbu Mihai nu prea are cum sa primeasca o educatie........", iar prin alte parti vorbesti despre educatia pe care o face scoala. Atata m-a dus capul, atata am facut. Despre educatia data de profesorul Corneliu Riegler, propriului sau copil, o sa vorbesc alta data. Ce nu face o descreierata si o nebuna ptr CEL MAI CORECT PROFESOR.
2. Sa inteleg ca profesorul Riegler Corneliu se considera UN ZEU din moment ce a pedepsit copilul pentru pacatele parintilor? De fapt este vorba despre "pacatele unei mame descreierate". Pai, daca e descreierata, cum poate sa aiba discernamant, si cum poate avea pacate, ca pana si legea nu te pedepseste daca esti descreierat.
3. Ai dreptate. "lui Mihai ii este rusine" pentru ca mama lui care este in stare sa faca orice pentru el, nu a acceptat sa se PROSTITUEZE ca sa-i fie "bine" copilului.
"lui Mihai ii este rusine" si ptr ca mama lui, dupa ce a zugravit(acum 7 ani) a acceptat sa puna pe pereti desenele copilului din clasa a 2-a.


DORMI LINISTIT. FIICA TA ESTE FOARTE MANDRA DE TINE!
SOMN USOR...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu