miercuri, 12 august 2009

AVENTURI IN TACHITI

CUM gandeau elevii de la clasa lui Riegler?, cum vorbeau? cat de uniti erau pana...... sa-si bage cineva codita?????
In distributia primului nr. au fost 9 fete, 2 baieti si alti actori.
Poate ne explica dirigintele Riegler, ca el studiaza carti de psihologie, cum de au reusit fostii colegi ai lui Barbu, sa-si schimbe brusc atitudinea fata de el, dupa plecarea din clasa?
Eu nu pot sa cred ca mesajele alea in care se vorbea de TURNATOR, SPION, erau postate de fosti colegi, care cu un an in urma il distribuisera in "AVENTURI IN TACHITI".


Tot la capitolul "ACTIVITATI EXTRASCOLARE" putem sa includem si preocuparea dirigintelui in "DENIGRAREA ELEVILOR IN FATA COLEGILOR".

5 comentarii:

 1. Da ... cat am cautat-o eu pe asta :))

  RăspundețiȘtergere
 2. am crezut ca veti fi colegi pana intr-a 12 si ca la 18 ani, asta va fi cel mai frumos cadou pe care il puteai primi.
  dar probabil ca la 18 ani te vei delecta cu pozele facute in excursia de 3 zile cu dirigintele....si desigur cu noua distributie

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu asa mama Barbu Mihai nu prea are cum sa primeasca o educatie cu care fie de 10 la purtare. Si el poarta pacatele parintilor, de fapt pacatele unei mame descreierate cu care lui Mihai ii este rusine.

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce ii e draga rusine cu mama lui? Ca pastreaza ceea ce alti parinti arunca la cos???
  Si ce legatura exista intre educatie, nota la purtare, pacatele parintilor si postarea de mai sus??? Aaaa, sa inteleg ca te roade invidia...ca de, scazi in ochii elevilor, pe zi ce trece.... Dormi linistit, mai am si alte surprize ptr tine....

  RăspundețiȘtergere