miercuri, 14 octombrie 2009

DACA TU POTI.... SI IO POT!!!

("Io in detaliu", poza luata de pe site-ul lui "Io")

"IO" , CORNELIU RIEGLER, ISI REFACE CASA, mai precis APARTAMENTUL (de, fiecare cu ce are!!!)

Banii de pe faimoasa PIZZA (aia care si-a dublat pretul cand a intrat Riegler in Brasov), banii de pe faimoasele excursii in Predeal( alea care ptr 2 zile costa 350Ron, iar la altii doar pe jumate), banii de pe usa de metal, atlase si NU NUMAI, salariul de diriginte de 1500 lei, toate aceste ECONOMII, i-au ajuns lui RIEGLER la fix sa bage cateva miliarde intr-un apartament care pana sa fie diriginte era mai mult jalnic (a afirmat ca dulapurile cumparate de parinti, ptr clasa, sunt mult mai bine lucrate decat mobila pe care o are el acasa.)

SEPTEMBRIE 2009: CORNELIU Riegler se gandeste sa inceapa lucrarile la apartament.Pentru ca este o persoana super civilizata, domnu' Riegler s-a gandit sa inchirieze un container, de la Rosal, ptr a scoate gunoiul si molozul din casa.


In final, DOMNU' "IO" si-a putut usca hainele in balconul mult visat.ULTIMELE POSTARI, DE PE ACEST BLOG, AU APARUT CA URMARE A MINCIUNILOR POSTATE DE DOMNU' IN TRAVESTI PE BLOGUL SAU.

7 comentarii:

 1. ador pozele facute langa tocul usii:))

  RăspundețiȘtergere
 2. chiar nu aveti ce face. ce femeie normala merge la casa unui profesor sa-i faca poze la balcon ?

  RăspundețiȘtergere
 3. "banii de pe faimoasele excursii in Predeal( alea care ptr 2 zile costa 350RON"

  1 zi = 50 - 100 RON
  2 zile = 150 - 250 RON
  3 zile = 270 - 370 RON(Sau chiar mai mult) - daca va uitati atenta pe http://www.turism-tineret.ro/oferte.php?cat1=3-zile (un site oarecare cu excursii de 3 zile) o sa vedeti ca toate sunt peste 300 de RON.

  Cam astea sunt preturile *din Romania*
  In cazul asta, excursia a fost de trei zile => pretul nu e ceva nou..

  RăspundețiȘtergere
 4. fratele meu are o vila si un restaurant in predeal. daca te intereseaza preturi iti dau eu o oferta net superioara(adica mai mica cu cateva milioane).
  trebuia si omu sa-si termine balconu..."famelia mare, renumeratie mica, dupa buget, coane fanica".

  RăspundețiȘtergere
 5. da draga, dunt dusa... altfel nu pot tine pasul cu riegler.

  RăspundețiȘtergere
 6. pozele nu sunt de la balconul lui Riegler.Stiu ca el spune peste tot ca il urmaresc si ii fac poze si la balcon. O alta minciuna marca Riegler.
  pozele le gasiti pe http://www.monitorulsv.ro/Local/2008-11-21/Amenzi-aspre-pentru-scuturatul-covoarelor-de-la-geam-si-uscarea-chilotilor-pe-balcon
  si pe http://www.reportervirtual.ro/blog/?p=1718

  RăspundețiȘtergere