joi, 15 octombrie 2009

NOTA

M-am gandit sa fac si eu pe profesorul si sa-i dau nota lui "IO" ptr ultima postare de pe blogul in travesti. Asa cum ma pricep eu, cu mintea aia a mea umila si bolnava si iresponsabila, bla, bla, bla,....
Dam din start nota 10 din care incepem sa scadem:

TITLU.... minus 1 punct: e prea lung(contine 3 propozitii), cu subiecte diferite. Oare "Io" nu a invatat ca acesta trebuie sa fie succint??
Continutul:
minus 1 punct: textele de sub/deasupra pozelor nu corespund cu imaginile prezentate: "la casa se lucreaza din plin", si pune o poza cu o casa care are un container in fata. Dupa alte texte apare o poza cu un muncitor la o fereastra.
minus 1 punct: interpretarea gresita, in mod intentionat, a pozelor, deci nu e OBIECTIV: nu poti sa arati un singur muncitor si un container pe jumate plin si sa afirmi ca: "se lucreaza din plin"(eu asteptam sa vad 2 pe acoperis, unul pe burlan, altul pe fatada, 7 pe la geamuri....3 containere pline ochi cu moloz adevarat.....).
minus 1 punct: "Io" nu cunoaste legea, si se pare ca nu stie ca NU AI VOIE SA ARUNCI MOLOZUL LA GHENA, RESPECTIV LA TOMBERONUL DE GUNOI. Inchirierea costa max 200 ron, adica mai putin decat o excursie organizata de "Io".
minus 1 punct: nu exista nici o dovada ca aceea e casa doamnei director. Deci, asteptam DOVADA.
minus 1 punct: informatia ca"nu s-a cumparat nici macar un singur manual" este falsa. Copilul meu si colegii lui au primit cel putin cate 3-4 manuale noi in fiecare an.
minus 1 punct: informatia ' a bagat cateva miliarde in casa", nu este argumentata. Deci Io, vreau sa stiu cat au costat: "Acoperis nou, burlane, renovare interior, exterior, lemnarie, termopane", detaliat, pe fiecare in parte. Asteptam din partea lui "Io,", un calcul facut la zecimala, asa cum a calculat si salariul doamnei director.
minus 2 puncte: Informatia cu drogurile este falsa, ca de obicei neargumentata, poza aia se putea face oriunde. Politia nu a gasit droguri in liceu, si nici in imprejurimile acestuia. Iata AICI o lista a liceelor si scolilor cu probleme. Am scazut 2 puncte, ptr ca "Io", calomniaza institutia de unde se duce si-si ridica lunar salariul.

NOTA OBTINUTA DE "Io" este 1(unu). Ptr efortul depus, hai sa-i mai acordam un punct din oficiu si sa ajunga si el la nota 2 (doi). Si ptr ca stie pluralul de la "succes", hai sa-i mai dam un punct si ptr ortografie, si sa-i iasa si lui nota 3 trei. Si ca sa nu-l bata parintii acasa, hai sa-i mai dam inca un punct, dar ultimul, ca deja am tot pompat in nota asta, si sa-i dam, in final, nota 4(patru).
Cat spuneati ca a luat la TITULARIZARE???? Daca tot asa interpreteaza si izvoarele istorice.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu