joi, 12 noiembrie 2009

continuam cu MINCIUNILE DE PE BLOGUL LUI RIEGLER

Corneliu Riegler citeste acest blog, si culmea chiar invata de pe el.
CEL MAI..CEL MAI..CEL MAI... este constiincios si invata din observatiile mele.

Astazi, vom vorbi despre PROCESE VERBALE

Pentru a arata veridicitatea faptelor prezentate pe blogul in travesti, RIEGLER posteaza diverse documente.
Anul trecut, in decembrie, a postat un document pe care l-a si analizat, aratand asa zisele nereguli. Am analizat si eu atunci documentul si am scris despre Minciunile de pe blogul lui Riegler.

Si pentru ca e perseverent, domnu', s-a apucat sa mai posteze si alte documente. Numai ca intre timp s-a mai "desteptat"; se pare ca a urmarit cursurile lui "Mihai Marcoci, cadru didactic la Catedra de Investigatii a Academiei de Politie", nume pe care il foloseste pe blogul sau, ptr a arata ce persoane importante cunoaste domnia sa...

Asa arata procesul verbal postat in iulie. Dupa cum observati este TRUNCHIAT, PENTRU A SE INTELEGE DOAR CEEA CE VREA RIEGLER. Este periculos sa posteze intreg procesul verbal, ptr ca ar pati ca anul trecut: adica, ar lua-o frumusel peste botic...si s-ar demonstra (pentru a cata oare?) ca MINTE:

1 - este sters numele firmei cu care s-a incheiat procesul verbal, desi in text Riegler face referire la o anume firma. De ce a sters Riegler numele firmei cu care s-a incheiat procesul verbal? Este aceeasi firma la care face referire in text?
2- desi procesul verbal are mai multe puncte, Riegler a postat doar punctul 3) si ala trunchiat. De ce NU a postat Riegler intreg punctul 3???Ce vrea sa ascunda???Oare acest punct continea informatii CARE IL CONTRAZICEAU PE RIEGLER, informatii din care rezulta o noua MINCIUNA???
3- deasupra punctului 3) apare "1 oct ac"(nu a putut sa o stearga, si s-a gandit ca oricum, nu va observa nimeni), probabil data la care urma sa se faca plata mentionata la punctul 3 "exceptand suma de....".De ce nu a postat Riegler intregul proces verbal? Ce vrea sa ascunda?? Este adevarat ca acesta continea informatii care nu erau pe placul lui, adica informatii care il contraziceau???
4- pagina pe care este semnatura doamnei director are alta culoare decat a celorlalte pagini din procesul verbal. De pe ce document a luat Riegler semnatura doamnei director?


CE VREA SA ASCUNDA CORNELIU RIEGLER???
URA, sentimentul numit URA este ceea ce vrea sa ascunda Corneliu Riegler. Si un om cu asemenea sentimente sta zilnic langa copiii nostri.
Daca Corneliu Riegler ar intra intr-o biserica, cu sentimentele pe care le nutreste, cred ca vor crapa toate icoanele.


Un comentariu:

  1. trebuie sa fii prea obsedata mami daca postezi asa ceva! Stiu un specialist bun in sectorul 2 (policlinica Pantelimon-fara plata!:-)) care ar putea avea grija de dvs!
    C

    RăspundețiȘtergere