miercuri, 18 noiembrie 2009

LOGICA RIGLERIANA 1

Stimate domnule Riegler,

De unde stii ca Femeia 1 este Buciu Ilinca? Sa inteleg ca ai fost la piesa acum 3 ani si noua nu ne-ai spus? Nebunaticule.....o inregistrare ceva, pe acolo, nu ai??...ca tot sunt acum la moda inregistrarile trunchiate.....

Riegler e revoltat de replicile rostite,
de doamna director, in piesa Monoloagele Vaginului. Nu stie exact care au fost acelea(nu a fost la piesa), dar nu-i nici o problema ptr el sa le nominalizeze, sa le boldeasca, sa le inroseasca, sa le trunchieze si mai ales sa le tot posteze.
El vorbeste despre cuvinte obscene desi cuvintele care il revolta pe domnu' (vagin, penis,pis, sa-mi mangai vaginul, etc), se gasesc in dictionarul limbii romane.
El vorbeste si despre piesa ca fiind o piesa plina de sexualitate cu continut lubric. Ori Riegler nu cunoaste termenii ori nu a vazut, saracutul, pana acum o scena plina de sexualitate.
El este revoltat si de continutul piesei, afirmand ca nu asa se face educatie....

Cum se face educatie stimabile, spune-ne si noua, asa teoretic, ca la proba practica, ITI SPUN EU CA AI PICAT. In clasa a V a, te-ai laudat la sedinta ca vorbesti TU cu elevii despre SEX. Si ce ai vorbit? Ce ai discutat? Ai vorbit despre PUBERTATE... si ca apar diferente intre baieti si fete.... si oricum copiii nu au priceput nimic...... nici macar ce e aia pubertate.
Cum i-ai explicat, draguta, fetitei tale, care in clasa a 2-a a intrat la pubertate, despre ceea ce i se intampla?? I-ai vorbit despre vagin?? Cum ai procedat ca sa nu se sperie la vederea sangelui?


Am lucrat vreo 6 ani, intr-o fabrica cu peste 1000 de femei, asa ca pot sa ii spun lui Riegler:
- despre muncitoarea din confectii care lucra cu ochiul umflat si invinetit;
- despre fata care lucra la magazie si care a avortat radicand niste cutii;
- despre femeia care lucra la imprimerie si care a venit la 6 la munca, la 8 a plecat la spital, iar la 10 a revenit dupa ce facuse o intrerupere de sarcina(legala). Nu isi permitea sa stea o zi acasa sa se recupereze si iti garantez eu, ca in sectie nu statea la birou….
- despre tesatoarea care era platita in functie de cat tesea, si care trebuia sa stea “capra”, in fata maistrului ptr ca acesta sa binevoieze sa-i repare razboiul cat mai repede.
- despre Jeni, care nu mai auzea cu o ureche(ea spunea ca de la zgomotul razboiului, lumea zicea ca de la bataia primita de la barbat), despre cum a aflat ca desi avea 3 copii acasa, barbatul mai avea o "nevasta" cu un copil.....
-despre cum schimba Jeni, zilnic asternutul, il spala cu mainile(nu avea masina de spalat), il apreta, il calca, pentru ca barbatului sa-i fie drag sa vina acasa.


Se pare ca domnu' inca traieste in epoca comunismului, in perioada aia in care se baga capul in pamant, precum strutul si spuneam ca noi nu avem violuri, nici avorturi, adulterul nu exista, iar despre sex nu se vorbea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu