joi, 19 noiembrie 2009

LOGICA RIGLERIANA 2

Daca Riegler e revoltat pe piesa Monoloagele Vaginului si pe doamna Ilinca Buciu, pentru ca a jucat in ea, eu cred ca el e revoltat si pe 4luni, 3 saptamani si 2 zile (Cristian Mungiu), si pe Balanta (Lucian Pintilie) si pe Maia Morgenstern, si pe Razvan Vasilescu.
Sau poate e revoltat si pe CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI (roman scris de MarinPreda, in cazul in care a uitat) si pe Stefan Iordache, sau pe Prea Tarziu ( Lucian Pintilie), sau pe Banii si Marfa (Cristi Puiu), sau pe California Dreamin' ( nesfarsit)(Cristian Nemescu)

Daca aplicam LOGICA RIGLERIANA se pare ca Riegler e revoltat si pe Gheorghe Dinica ptr. ca a avut si roluri negative, de derbedei si de excroci: Terente regele baltilor(Andrei Blaier-Fanus Neagu), Filantropica, Crucea de Piatra.

"Care va sa zica", Corneliu Riegler nu poate sa faca distinctie intre "omul care este" si "actorul care este".

Daca aplicam Logica Rigleriana, UN ACTOR, in viata de zi cu zi, este asemeni personajelor pe care le interpreteaza pe scena.

Oare Riegler nu stie ca actorul exista pe scena, ca pe scena el intra in pielea personajelor fie ele de ticalosi, fie de oameni cumsecade? Oare Riegler nu stie ca odata terminata reprezentatia, actorul coboara de pe scena si incepe o alta viata? Oare in ce stadiu al evolutiei a ajuns Riegler, maimuta inteligenta? a trecut de epoca taranei, de cea a nisipului si a evoluat catre...in cazul lui nu a fost o evolutie ci un regres.

Ei, cum e domnule Riegler Corneliu atunci cand trunchiezi si scoti din context? Este bine???
Uite, am mai cautat si am mai gasit
UNA cu dedicatie speciala pentru domnu'Riegler si alta pentru parinti -de Cristian Nemescu- Mihai si Cristina.

Astept o recenzie a secventelor de mai sus, facuta dupa LOGICA RIGLERIANA, cu texte boldite, marite(unii au probleme de vedere), inrosite, asa cum ii place lui Riegler.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu