luni, 23 noiembrie 2009

STATUS

In urma cu 3 ani, Riegler Corneliu spunea ca EL trebuie sa-l salveze pe unul dintre elevii sai. De ce trebuia EL sa salveze copilul unui parinte cu 2 masterate si 13 ani vechime in invatamant?
Iata cum arata ACUM statusul elevului "SALVAT" de dirigintele Riegler. Atat a putut sa faca "domnia sa"
.


NU DATI CLICK PE IMAGINE, si nici nu mariti cu lupa ptr ca nu aveti ce vedea. Imaginea este doar ptr "CORECTITUDINEA LUI RIEGLER".
Asa arata dupa 3 ani, elevul pentru care Riegler a calcat in picioare o clasa intreaga. Cel caruia i se permite absolut orice pentru ca el nu e niciodata vinovat, ceilalti sunt vinovati pentru ca nu il inteleg. Cam asa s-a gandit "salvatul" sa le multumeasca colegilor sai pentru intelegerea de care au dat dovada si ptr palmele pe care le-au primit de atatea ori in locul lui(nu e de vina YYY ca face glume proaste in timpul orei, clasa e de vina ca rade la ele, nu e de vina YYY ca a pus ketchup pe pereti de Halloween, scoala e de vina ca a organizat petrecerea....).
SALVAREA ACESTUI ELEV a fost TELUL lui Riegler. Numai ca de la TEORIE la PRACTICA este cale lunga si se pare ca MANUALUL ALA GROS DE PSIHOLOGIE, cu care defila Riegler pe la sedinte, nu i-a folosit la nimic. Adica, i-a folosit sa-si faca speach-ul frumos si alambicat in fata mamicilor.

Deci pana la urma cine face educatie?
1. Pe vremea mea se vorbea de cei "7 ani de acasa". In acest caz putem sa spunem ca ASTA E EDUCATIA PRIMITA DE COPIL DE LA PARINTI. De unde rezulta ca 2 masterate nu-ti folosesc ca sa-ti educi copilului.
2. Riegler spune ca educatia o face scoala. In acest caz putem spune ca ASTA E EDUCATIA PRIMITA DE COPIL DE LA DIRIGINTELE RIEGLER(El e SINGUR STAPANITOR pe clasa). Si ptr ca dirigintele Riegler i-a invatat sa fie "UNITI", desigur ca ceilalti elevi accepta batjocura "salvatului".

In cazul in care nu stiati: Dirigintele Riegler are ID-urile tuturor elevilor sai, asa ca este la curent cu status-ul fiecaruia.

Aceasta postare a aparut intrucat profesorul Riegler Corneliu, a reinceput campania de denigrare a fostului sau elev si a parintilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu