luni, 16 noiembrie 2009

MINCIUNILE CARE ZGARIE

Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma zgarie pe retina atunci cand vad MINCIUNILE LUI RIEGLER. Saracutele de ele, nici nu mai apuca sa ajunga la creier ca deja sunt date la TRASH.

In ultima postare Riegler vorbeste despre "documente autentice care atesta cum sunt prapaditi banii parintilor", si ptr a fi convingator pune si DOVADA:





Dragul meu, vezi mataluta ca DOVADA DE MAI SUS ESTE FALSA , asemeni tuturor dovezilor tale.
Argumentare:
1. Cele doua hartii au culori diferite. Daca fac parte din acelasi proces verbal nu au cum sa apara diferente de culoare atunci cand SCANEZI.
Pe vremea cand eu ma jucam cu Corel-ul, tu, maimuta inteligenta, trecusesi de la joaca in tarana la joaca in nisip....
2. Suma de 115.343.000 reprezinta lei noi sau lei vechi????
In cazul in care nu stiai, din martie 2005, s-a trecut la leul nou, iar in CONTABILITATE, cifrele sunt tinute in LEI NOI SI NU IN LEI VECHI ASA CUM ARATA DOCUMENTUL TAU.

Guvernatorul BNR a aratat ca adaptarea omului obisnuit la leul nou ar trebui sa fie foarte usoara. El a exemplificat, spunand ca in Afganistan, tara unde alfabetizarea este mult redusa, populatia s-a obisnuit in doar cateva luni.
Vad ca tu dupa 4 ani, inca nu te-ai obisnuit......

In documentul postat de Riegler in decembrie 2008, CONTABILITATEA LICEULUI, TINEA EVIDENTELE IN LEI NOI. DECI, de unde a aparut cifra aceea in LEI VECHI??? raspuns: Din calculatorul lui Riegler.

din fragmentele postate de RIEGLER aflam ca:

Vremurile lui Caragiale s-au intors. Parintii pusi sa plateasca "curatenia in garsoniera prof. Minna".


1.Dragul meu, in cazul in care nu stiai, cifra pe care ai lasat-o acolo: 40.661.900 este un cont de cheltuieli.
2.de ce nu ai lasat tot paragraful cu suma aferenta contului respectiv, precum si cu celelalte cheltuieli incluse????
3.de TRANSPARENTA, ai auzit? Exista acest cuvant in creierul maimutei inteligente???? Faptul ca este trecuta si "curatenia in gars prof. Minna", in conditiile in care se putea ascunde acest lucru, MIE IMI SPUNE TOTUL DESPRE TRANSPARENTA CU CARE SUNT PREZENTATE CHELTUIELILE.
4. Stiu ca ai ceva impotriva profesorilor de ENGLEZA, si mai ales impotriva celor veniti din ANGLIA, motiv ptr care subliniezi, de fiecare data, cat plateste LICEUL ptr intretinerea acestora.
Dragul meu, daca te roade invidia, du-te draga si preda la o facultate particulara, ca dupa 2 ani poti sa iti cumperi vila cu banii incasati de acolo. Dar tu nu ai nevoie de vila, tu ai nevoie de copii pe care sa-i manipulezi, sa-i indoctrinezi, sa-i faci micile tale slugi, care sa fie gata oricand sa faca parte din ARMATA LUI RIEGLER.

PS: Sa iti amintesc cum i-ai pus pe parintii sa cumpere sucuri si apa la sedinta din ianuarie, in timp ce criticai ca la BAC, s-au cumparat sucuri ptr profesori??
Chiar nu vezi cat de PENIBIL AI AJUNS??? NUMAI TU AI DREPTURI, TOT CE FACI TU ESTE CORECT, TOT CE FAC CEILALTI ESTE INCORECT...

PS: Despre cum s-au intors vremurile lui Caragiale (D-l Goe, mam'mare, mamitica...) o sa-ti spun alta data...(of, timpul asta...)





de sponsorizat, am vazut ca s-au sponsorizat toate cercurile din liceu, fara discriminare: teatru, foto, grafiti. Deci care e problema?? Uite, mie personal nu imi place grafiti. Asta nu inseamna ca o sa ma duc si eu sa spun ca nu vreau sponsorizare la cercul de grafiti, ca ce sunt porcariile alea desenate, mazgalite, ca asta nu e arta, ca e bla...bla...bla...sau de ce nu la ala de foto, ca parca tu vroiai sa il faci...apropo, unde tii sedintele foto ca vreau si IO sa vin, sunt tare fotogenica......
De ce ai subliniat "deplasari ale elevilor la concursuri/olimpiade in tara? esti invidios ca tu nu ai fost dar altii(in special cei de la engleza) au fost????

Dupa atatea dovezi ale maimutei inteligente, eu inca mai astept DOVADA, ca aceea e casa d-nei director.



2 comentarii:

  1. O sa scriu aici pentru ca pe celalalt blog nu mi s-a aprobat comentariul: trupele de teatru ale liceului nu au nici o legatura cu reprezentatiile piesei "Monoloagele Vaginului". Nu au fost jucate de trupele liceului nici in liceu nici in alte locatii si nu au fost organizate de liceu.

    Banii alocati trupei de teatru in general sunt pentru concursuri si festivaluri, cum ar fi T4T de la Timisoara. De asemenea, piesele jucate de trupele liceului sunt de cele mai multe ori originale si scrise in mare parte de o fosta eleva care nu primeste nici un ban pentru asta.

    Si nu ca ar conta in vreun fel, dar cele doua eleve (majore la acea vreme) care au jucat in reprezentatii nici macar nu faceau parte din trupele de teatru ale liceului. Una dintre ele lua cursuri de teatru independent de liceu.

    RăspundețiȘtergere
  2. @kus, am primit mai demult un comm:"Foarte la obiect,foarte frumos si schematic.Din pacate,cu el nu merge asa.Nu merge in niciun fel."
    Dupa aproape un an, iti spun si eu acelasi lucru....ptr ca am observat ca lui nu trebuie sa-i explici frumos, el face parte din categoria alora care nu pricep decat cu "bata".Si cum "bata" a fost scoasa din sistemul de educatie, trebuie sa gasim altceva...

    RăspundețiȘtergere