luni, 3 august 2009

VALOARE

Am primit un comentariu: "Apropo,la B nu a muat nici un premiu, deci asta e valoare lui. Atata poate. .........Daca ar fi ramas la A poate ar fi avut premiu acum. Nici Ruxi nu a mai luat nici un premiu."

Se pare ca cel care a facut postarea stie el ce stie....

Iata care sunt mediile de la sfarsitul acestui an scolar:
Clasa a VII A:
1. 9.85- premiul I - 3 elevi
2. 9.82- premiul II- 2 elevi
3. 9.79 -premiul III- un elev
4. 9.73 - mentiune I- 3 elevi
5. 9.64- mentiune II- un elev
6. 9.61- mentiune III- un elev
















Clasa a VII B
1. 9.96- premiul I - un elev
2. 9.94- premiul II- un elev
3. 9.91 -premiul III- doi elevi
4. 9.85 - mentiune I- 2 elevi
5. 9.82- mentiune II- 2 elevi
6. 9.79- mentiune III- 2 elevi

Numeroase diplome si premii obtinute de elevi la concursuri si activitati extrascolare.
Elevii s-au remarcat in special la concursurile de limba engleza.
















Cu media 9.85 la A, s-a obtinut...... PREMIUL I, in timp ce la la B, s-a obtinut.... MENTIUNE.

Intradevar, daca.... Barbu Mihai ramanea la A, cu media 9.67, reusea sa obtina un premiu.....Si Ruxandra reusea cu 9.61, sa ia premiu.....

Din pacate, ptr Riegler, la examenul de clasa a VIII se tine cont de medii si nu de diplome.

Deci, dragi parinti, daca doriti premii pentru copiii vostri, duceti-va la clasa lui Riegler Corneliu. El le va da diplome cu antetul ministerului invatamantului, asa cum a dat si Aurelian Bondrea .
Cei doi au aceeasi filosofie: Nu dau socoteala nimanui!!!

Acum ati inteles de ce nu a venit Riegler cu elevii la festivitatea de premiere. Trebuia sa multumeasca in continuare cat mai multe mamici, asa ca a dat diplome fara numar in AFARA SCOLII, PE SUB MANA, PE LA COLT.


2 comentarii:

  1. chiar ca nu ai ocupatie....
    mai ai vreun copil in scoala? pentru ca daca ai avea, ai observa faptul ca diferentele intre nivelul claselor sunt uneori foarte mari. un elev care ia un 10 la matematica la R1 e probabil de nivelul unuia care ia 8 la R3 (exempleme sunt fictive). este absolut normal sa existe diferente intre cele mai mari note de la A si cele mai mari note de la B. nu vad cum un diriginte ar putea influenta capacitatea intelectuala a peste 20 de elevi, iar un altul sa-i lase "sa zaca in necunoastere".
    materialele postate devin din ce in ce mai penibile si denota lipsa acuta de ocupatie a celei care le adauga pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Eu am raspuns la un com. unde mi s-a spus ca daca ramanea la A, primea premiu....Si am demonstrat ca asa este.
    2. Nu este nevoie sa mai am un copil in scoala ca sa observ diferentele dintre clase. Este suficient sa vad listele cu mediile afisate la sf. anului, si sa fac niste corelatii LOGICE simple, care tie, din pacate iti lipsesc.
    3. In exemplul pe care l-ai dat cu R1 si R3, te imbeti cu apa rece, atunci cand elevii au acelasi profesor la mate.
    4. Cunosc textele lui Riegler, despre cum "se umfla " notele la alte clase, numai la clasa lui notele sunt date CORECT. Daca va place sa va imbatati cu apa rece, nu aveti decat. Imi veti da dreptate la anul, cand va ajunge la liceu.
    5.Ref la "lipsa acuta de ocupatie", am mai precizat. Nu primesc bani de la buget, asa ca fac ce vreau la locul de munca. Oricum, o sa-mi depun CV-ul in invatamant, ptr ca am vazut ca Riegler, are mai mult timp decat mine, posteaza peste tot, si chiar sunt invidioasa ca nu pot tine pasul cu el.
    Daca Riegler a luat examenul de engleza si preda istoria la liceu bilingv, in romana, va fi floare la ureche si ptr mine, sa iau examenul de mate si sa predau la un liceu de mate info, de elita, desigur.

    RăspundețiȘtergere