luni, 31 august 2009

STIATI CA...

Dirigintele obisnuieste sa verifice locurile de munca ale parintilor???

Dupa cum puteti sa vedeti si pe blogul lui, cel IN TRAVESTI, acesta obisnuieste, contra unei sume de bani sa afle date despre firmele la care lucreaza parintii: obiect de activitate, cifra de afaceri, profit, actionari, etc.

Dirigul stie ca... O PERSOANA BINE INFORMATA FACE CAT 10(NEINFORMATE), sau ca... CINE ARE INFORMATIA, STAPANESTE SITUATIA....

Si uite asa, afland date despre jobul parintilor, acesta stie pe cine poate sa jumuleasca mai bine, cine poate sa-i faca servicii.

I s-a stricat calculatorul? Nici o problema. Dirigul are metode prin care sa il faca pe parinte sa se ofere.
Cum? Simplu, ca de aia sunt sedinte fara numar...ca de aia e copilul copil, ca de aia ii place sa denigreze pe toata lumea ...

In plangerea penala pe care a facut-o unui parinte, Dirigu' a folosit datele pe care acesta i le-a dat la inceputul anului scolar. Pe langa datele personale, adresa, nr. telefon mobil, a dat si informatii legate si de locul de munca, telefon, adresa.
Conform Legii, Dirigintele nu are voie sa foloseasca in interes propriu, datele personale, pe care i le pune la dispozitie parintele.


2 comentarii:

  1. prectic orice diriginte iti cere date despre locurile de munca ale parintilor, adresa unde locuiesti si un numar de telefon de contact. asta nu inseamna ca riegler era "mai cu mot" fata de ceilalti sau a facut un lucru nemaintalnit.
    aceeasi pasiune pentru aflarea jobului parintilor o avea si martonfi radita din acelasi liceu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Consider ca, Riegler ESTE 'mai cu mot" fata de ceilalti ptr ca:
    1. da bani ptr a afla date despre locul de munca al parintilor: obiect de activitate, cifra de afaceri, profit, actionari etc.
    2. isi rezolva problemele personale apeland la jobul parintilor. Una e sa ma ofer eu,parinte, si alta e sa traga dirigintele de mine.
    3. foloseste datele personale date de parinti ptr a le face reclamatii "si nu numai".

    RăspundețiȘtergere