miercuri, 12 august 2009

STIATI CA....

DIRIGINTELE, are obiceiul sa isi ia ID-uri de MESS, asemanatoare elevilor, si astfel sa obtina informatii de la ei?

Anul trecut, in vara, dornic sa obtina ceva de la un elev, s-a uitat in lista de Id_uri de la clasa lui, a vazut ID-ul: steaua...., si a facut o corelatie demna de un profesor de istorie: Avea un elev care facea fotbal la un club, si desigur ID_ul era al lui. Asa ca a preluat ID_ul, a mai adaugat 3 litere la sfarsit, astfel incat sa nu se bage de seama....

dar, ghinion....

steaua2008_86cup:Sal

steaua2008_86cup:da shi mie filmul cu Cornelus

Myhay ;): cine esti?

steaua2008_86cup: Marius

Myhay ;): care?

steaua2008_86cup: Stanciu bai

Myhay ;): park erai dinamovist

Myhay ;): :-?

steaua2008_86cup: poate te doare capu

steaua2008_86cup: io dinamovist ?

steaua2008_86cup: ce faci ?

Myhay ;): filmu e doar pt parinti

steaua2008_86cup: hai ba da hi mie

steaua2008_86cup: nu fi naspet


Cam cu asta se ocupa profesorul care "pledeaza pentru corectitudine, disciplina, adevar, dreptate in invatamant si in general...in Romania".

De observat vocabularul folosit de acesta: naspet, bai, hai ba, poate te doare capu.....
Si ptr ca a trecut un an o sa-i spun DIRIGINTELUI unde a gresit:

1.Myhay este un copil inteligent. Asta e si motivul ptr care i-a dat 9 la purtare....
2.Stanciu este un copil inteligent. A reusit sa fie primul din clasa cu toata "grija" purtata de diriginte. Expresiile folosite nu erau stilul lui.
3.Pana la interventia dirigintelui, elevii erau uniti intre ei; isi stiau hobbyurile, ce le place si ce nu le place. Toata clasa stia ca "fotbalistul clasei" era fan dinamo(avea si o sapca cu logo-ul dinamo, dar Riegler nu a observat-o ca, de, nu era de FIRMA.)
4.Elevii au anumite expresii, mai ales at cand scriu pe mess, iar cele folosite de Riegler nu erau cele folosite de Stanciu. "naspet", "poate te doare capu", "bai"cred ca sunt expresii pe care le foloseste DIRIGINTELE in familia lui, ca pana la plecarea lui Myhay din clasa, elevii nu le foloseau(sau poate ca le foloseau SPIONII, TURNATORII CLASEI, care ii dadeau raportul lui riegler pe mess).

Cam cu asta se ocupa un diriginte, care se vrea "FORMATOR DE SCOALA NOUA", care le da elevilor teste psihologice peste teste psihologice, care vine la sedinte cu ditamai cartea de psihologie, care transforma ora de istorie in ora de dirigentie ca el mereu are ceva de dicutat cu elevii.
Cam asa arata un diriginte care spune despre el:
"Nu cred ca exista vreun diriginte in afara mea in liceul "George Cosbuc" care sa fi venit in ziua libera sa vada ce se intampla cu clasa in timpul orelor si in pauza. Nu cred ca a facut vreun diriginte atatea activitati extrascolare pe timpul sau liber."

Intradevar, si aceasta activitatea a domnului, de a afla informatii pe mess, folosind-se de numele elevilor, o putem incadra la... ACTIVITATI EXTRASCOLARE.


10 comentarii:

  1. Eu mai stiu si ca unele mesaje dintre noi ajung la d-l diriginte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este inimaginabil tupeul acestui diriginte iresponsabil care strica caracterul elevilor si profita din plin de pe urma lor.El este protectorul grupului de elevi teribilisti, care injura si distribuie materiale pornografice prin clasa in fata copiilor nostri de gimnaziu.
    Cu cat isi va da demisa mai repede cu atat va face un bine copiilor nostri.Nu il vrem ca diriginte

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca e adevarat,mi se pare cel mai penibil lucru pe care-l poate face un profesor,un diriginte.Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  4. elevii de la clasa lui stiu ca este adevarat. crede-ma ca nu imi permit luxul de a spune minciuni care pot fi cu usurinta verificate.
    pot doar sa am un alt punct de vedere fata de o situatie.
    penibil a fost si atunci cand s-a ascuns intr-o clasa ptr a vedea ce fac elevii in lipsa lui, cand le-a pus un film, a iesit din sala si apoi se uita prin usa intredeschisa sa vada cine nu sta in banca.Toate aceste penibilitati le-a spus cu gurita lui parintilor......

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai idiot,handicapat,lesinat,retardat......diriginte cum sa faci asa cv :| am vazut eu dirigntzi saritzi dup fix da ca asta rar :))

    RăspundețiȘtergere
  6. si ata nu e tot, stai sa vezi mess-uri interceptate, parole de ID-uri aflate, IP-uri dupa care afla adresa(asa se lauda).

    RăspundețiȘtergere
  7. va rog frumos...sunt de acord cu dna barbu acest om este demn de mila dupa judecata mea si ar trebui sa se lase de scoala...pacat ca nu mai e securitatea aveu joburi perfecte pt el...bun ce vreau sa spun e ca scoala sau profesorul nu influenteaza in absolut niciun fel caracterul unui copil eu nu-mi aduc aminte sa imi fi zis cineva vreodata la scoala sa nu injuri sa nu bei sa nu fumezi sa faci doar bine sa nu minti etc...nu scoala face educatia noi suntem asa cum suntem si nu suntem din cauza scolii dl riegler este total paralel vrea scaunul de director pt a demonstra doar ca el poate sa fure....aaaadministreze banii mai bine

    RăspundețiȘtergere
  8. sunteti niste distrusi toti cei care comentati si chiar si măsa lu' Barbu.tanti, esti cumva casnica? nu ai ce face si toată ziua scrii pe blogul ăsta de 2 lei :|
    RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  9. da draga, ai dreptate. pe acest blog sunt toti niste distrusi, in timp ce pe blogul lui riegler, in travesti, sunt toti niste persoane realizate...
    ia aici blogul: http://colegiul-cosbuc-abuzuri-buciu-ilinca.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. fa da esti chiar culmea..

    RăspundețiȘtergere