duminică, 9 august 2009

EXCURSIE MOECIU 2

Ce a patit "saraca Roxana"?.
Nimic deosebit. A fost incuiata in camera, alaturi de colegele ei, de catre diriginte, pana a doua zi dimineata. Asa arata un profesor, diriginte RESPONSABIL.

Am vazut o postare pe un blog, insa pana acum nu am vrut sa o postez.
Recent am descoperit ca blogul respectiv a fost sters. Am vazut la un moment dat ca unele postari din blog fusesera sterse, dar blogul functiona, si era chiar dragut.
Auzisem de la fosti elevi ca Riegler obisnuia sa-si bage nasul prin blogurile lor si apoi, nemultumit de comentariile facute pe acolo despre domnia sa, ii ataca pe elevi la scoala.
Dupa ce am vazut pozele de la sfarsitul clasei a Va, si situatia de la invatatura, am inteles multe, foarte multe, mi-am amintit chiar ca un elev avea un blog parolat, in timp ce ceilalti, mai naivi, postau liberi.

" Nu stiuu

Nu stiu mai. Mai multi ma intreaba daca vin cu Doni in excursie.. vreau sa vin ! Chestia e ca ai mei il cred pe dirig .. care abereaza total . Vai e o profesoara care nu are grija de voi si bla bla. Si nu ma cred cand zic ca dirigul foarte exagereaza, ceea ce nu e o minciuna. Si ca Doni are grija de noi in mare parte... ceea ce nu e o minciuna .. in totalitate.
Oricum excursiile ei sunt singurele organizate inafara de cele cu dirigul. In care eu NU mai merg. Pentru ca NU mai vreau sa fac pe bona sau sa ma culc la 11 sau sa fiu incuiata in camera ca la inchisoare .

Plus ca vin o gramada din clasa cu Doni pana acum . Parintii lor de ce nu l'au crezut pe dirig ? parinti destepti :)) Stiti ce ? Eu nici macar nu mai stiu unde e excursia sau alte detalii .. dar e cu Doni ! o sa fie fun 100% "


Cum a aflat dirigu de acest blog?
Cum de unii au stiut sa se protejeze si sa-si paroleze blogul?

Ati vazut ca Ariel pe blogul lui, ataca orice profesor care indrazneste sa-i spuna ceva, iar Riegler il sustine. De ce nu isi sustine si proprii elevi? De ce nu accepta critica unui elev?
Ptr ca lui ii place sa se considere "CEL MAI IUBIT DINTRE PROFESORI". AR VREA EL.....



Un comentariu:

  1. Dupa ce ca imi provoaca greata acest stimabil domn profesor, isi mai permite sa si denigreze numele uneo persoane respectabile.

    RăspundețiȘtergere