marți, 11 august 2009

DENIGRARE LICEU

Riegler Corneliu este suparat ca numele liceului nu apare in lista de mai jos, asa ca s-a gandit sa faca el afirmatii mincinoase pe blogul sau.
Daca ne uitam la media cu care s-a intrat anul acesta la liceele respective, vedem ca parintii si elevii nu au tinut cont de ghidul intocmit de ziarul ZIUA, asa ca nu vad de ce ar tine cont de "ghidul" intocmit de Riegler(alias elena) pe blogul sau, cu atat mai mult cu cat profesorul RIEGLER CORNELIU A FOST CERCETAT PTR ABATERI de catre Consiliul profesoral al Colegiului.
Este adevarat ca memoriul ala va ramane toata viata la DOSARUL profesorului Riegler, asa ca ADIO functie de CONDUCERE.
Poate pe lumea cealalta va fi sef in IAD, ca si acolo trebe sefi.

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-05-16&id=237373

mai 2008

"-- ZIUA a intocmit un ghid al liceelor si scolilor bucurestene aflate in reteaua dealerilor de stupefiante * Acestea au fost identificate in baza informatiilor stranse de Politia Capitalei * Cocaina se distribuie in Colegiul Dimitrie Cantemir, Spiru Haret, Nicolae Tonitza sau I.L. Caragiale

Din ce in ce mai multi dealeri de stupefiante aleg sa isi plaseze praful mortii in preajma scolilor sau liceelor. Pe primul loc se afla liceele unde elevii provin din familii cu o situatie materiala buna: Colegiul Dimitrie Cantemir, Spiru Haret, Nicolae Tonitza sau I.L. Caragiale. Cocaina este drogul cel mai cautat in aceste locuri. La polul opus sunt unitatile de invatamant din Ferentari, Salaj, Rahova, Baicului-Pantelimon, Tei-Toboc, Bucurestii Noi sau Militari. Aici heroina, denumita si "drogul saracilor", este la mare cautare. O zona cu adevarat speciala este insa cea din Regie - Grozavesti. Aici, oricine, de orice varsta poate gasi toate drogurile. Este un adevarat paradis al traficantilor."


MEDII 2008 - 2009
CANTEMIR 8.48 - 8.59
CARAGIALE 8.24 - 8.43
SPIRU HARET 8.71 - 8.87
SPIRU bilingv 9.10 - 9.18

2 comentarii:

  1. Cred ca Riegler Corneliu trebuie sa plece din liceu. Nu se mai poate tolera sistemul asta al denigrarii. Oricine altcineva nu va baga scoala in conflincte. Cine nu e de acord cu RIEGLER automat este dusman de moarte.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu credeam ca imi va fi dat sa vad un profesor comportandu-se precum un handicapat mintal.
    la nici o juma de ora de la aceasta postare, imediat a postat si EL, cu rautatea caracteristica, pe gandul.

    RăspundețiȘtergere