marți, 19 mai 2009

De pe bloguri adunate...

Domnu' s-a apucat sa posteze pe unde mai poate. Se pare ca ii e teama sa mai posteze pe aici, sa nu i se dea de urma....

"tanti esti sarita de pe fix. ai scris ca ai virusul riegler in creier. din moment ce nu mai ai copilu de 2 ani la el ce mai vrei ca nota la purtare nu o mai schimbi prin santaj. sunt atatia profi care vin beti si canta sau chiulesc sau dau conspecte tot anul sau dau note din burta si tu te iei de profu de istorie care era singurul care venea sa tina ore miercuri din toti profii pe care ii aveam ii ziua respectiva. stiu ca o sa ma bestemi dar vezi sa nu se intoarca asupra ta.

Beatrice said... Tuesday, May 05, 2009 7:53:00 PM

Cred ca ati facut o obsesie si tu si tipa care vrea sa se razbune pe nota la purtare. Am inteles ca acel copil a facut totusi semne obscene in public si alte lucruri. Ca parinte trebuie sa sustii copilul in chestiile care sunt OK nu ii dai dreptate in toate ca ti se urca in cap.
Iar maica-sa nu cred ca este in regula. Uite ce scrie:
"apropiatii imi spun ca am sindromul riegler. eu cred ca exista virusul riegler care mi-a infestat atat calculatorul cat si creierul.
cu calc o scot la capat. sterg tot. dar ce fac cu creierul???"
Scuze dar EU IN LOCUL LUI rIEGLER AS CERE DEPAGUBIRI

Anonymous said... Wednesday, May 06, 2009 5:58:00 PM"


De ce a postat domnu' acolo? pentru ca a fost atins in CALCAIUL LUI AHILE":

"care pomnii? cei pe care i-a dat elevul protejat de domnu' unei fete de clasa a IX? Pai, daca domnu' nu a putut scoate elevul olimpic la istorie, s-a gandit sa-l scoata olimpic la BOX cu.... fetele.
Profesorii titulari nu pot fi dati afara din acest liceu, dar elevii batausi e cazul sa plece in cartierele de unde au venit.

elenaparinte said... Tuesday, May 05, 2009 9:08:00 AM "


CUM ADUCE CINEVA VORBA DE ELEVUL PROTEJAT DE domnu', CUM ACESTA IA FOC si incepe sa arate cu degetul pe altii.

"Virusul riegler" este o metafora si daca nu ai inteles mesajul 'geaba, te lauzi cu scolile facute.

Nota la purtare s-a dat fara a se respecta regulamentul scolar. Acesta prevede ca :

Art.118 (3) Toate sancţiunile aplicate elevilor sunt comunicate, în scris, părinţilor/reprezentantului legal.


Referitor la blesteme cred ca domnu' a vazut prea multe seriale cu tigani.
Ii recomand serialul japonez, de desene animate, Death Note, cu subtitrare in limba engleza, ca stiu ca face fata.
Asa cum in final, binele se sacrifica ptr a demasca raul, asa si unii parinti "iresponsabili", isi sacrifica copilul, ptr a demasca mizeria cu chip de "corectitudine".

Nu stiu cum se face dar mesajele de mai sus le-am mai citit si prin alte parti. Ca sa vezi ce mic e net-ul si ce putine cuvinte exista in limba romana.: nota la purtare nu o mai schimbi, santaj, proful de istorie singurul ....., blesteme, semne obscene, conspecte....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu