joi, 30 aprilie 2009

RASU- PLANSU

De pe net adunate:

"SI-A CASTIGAT SIMPATIZANTI IN RANDURILE ELEVILOR, PENTRU CA LE ACOPERA CHIULURILE SI LE IMPUNE PROFESORILOR SA LE MOTIVEZE ABSENTELE CHIULANGIILOR!! scris de Rog redactia CANCAN sa citeasca pe deplin acest mesaj si sa il ia in considerare, pentru ca vin de la o persoana care vb in deplina cunostinta de cauza!"


M-am gandit sa vorbesc si eu, AICI, in "deplina cunostinta de cauza" si sa va spun ca cel care acopera chiulurile elevilor protejati este nimeni altul decat Riegler.
La sfarsitul semestrului trecut Riegler, a motivat 40 de absente dintr-o lovitura, unui elev, de clasa a 7-a, care nu avea scutirea adusa in termen, si nici nu era vizata de cabinetul medical, asa cum prevede regulamentul. Stirea a facut inconjurul liceului, cu atat mai mult cu cat elevul facea parte dintre protejatii lui Riegler, stiti voi, aia cu probleme la invatatura si la disciplina.

"Doamna Ilinca Buciu pozeaza intr-o femeie deschisa la minte cu preocupari similare elevilor de liceu, pentru a le castiga admiratia si respectul! "

De fapt aceasta este problema lui: ca Doamna Ilinca Buciu este o femeie deschisa la minte, in timp ce el .....numa' zic nimic ca iara spune ca e calomnie.
In mintea lui ar trebui ca
Doamna Ilinca Buciu sa fie arsa pe rug ptr ca e o femeie deschisa la minte si are preocupari similare elevilor de liceu.

Domnule Riegler, INCHIZITIA NU MAI E DEMULT. Nici nu se vorbeste despre ea, ptr ca e o rusine ptr omenire.

dar haideti sa vedem ce preocupari are Corneliu riegler:
  1. Corneliu Riegler spune:

    "Ma delectez in ultimul timp cu discografia Vangelis. Un spirit devenit universal…"

Pai, bine mai Cornelus, tu acum la 40 de ani te delectezi cu Vanghelis, ca eu ma delectai cu astia prin liceu... dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Si uite asa, vrand Riegler sa aiba preocupari similare elevilor de liceu, s-a apucat la a doua tinerete, sa se delecteze cu Vanghelis, doar, doar o castiga admiratia si respectul elevelor de liceu.

Despre "chiulangii notorii" ai liceului, poate ne spune Riegler, cum se face ca elevii liceului au avut medii de peste 9 la Bac, daca ei sunt "chiulangii notorii".

Admiratie, respect
Pe blogurile fostilor elevi ai liceului am gasit postate cuvinte deosebite despre profesorii din Cosbuc. Nu as fi vrut sa vorbesc despre ele, dar cu riscul sa ii supar o sa le postez impresiile AICI, ptr ca stiu ca nu toti ajung pana la ele.
Nu am gasit insa nici un cuvant de admiratie despre profesorul Corneliu Riegler, cel care arata cu degetul catre ceilalti colegi, cel care cauta pe net blogurile elevilor, ptr a stii tot ce fac, ce gandesc.
Elevii din clasa lui Riegler, au ajuns sa-si stearga anumite postari de pe blog(cele referitoare la el), sau au restrictionat accesul pe blog.
Pe Ariel, Riegler l-a incurajat sa scrie tot despre profesori si liceu, iar pe elevii lui ii cenzureaza at. cand acestia fac referire la el.

2 comentarii:

  1. Apropos de pseudoscandalul legat de piesa: http://www.romanialibera.ro/a89669/o-piesa-impotriva-violentei.html

    Dar na, intai citim CanCan, abia dupa deschidem un tab cu un ziar. Si il lasam asa.

    Poate mai intra parinti si sunt interesati de un reportaj obiectiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt convinsa ca orice parinte care a dat peste stirea legata de piesa, de pe blogul lui riegler, sau de pe gandul sau de pe cancan,a dat un search si a verificat care e adevarul despre piesa.

    Informatiile despre un liceu si despre profesori de obicei circula din gura in gura, adica de la un elev la altul.

    Am o colega care lucreaza in administratia publica, locul unde se stie totul, si acum cateva zile mi-a spus ca fiul ei vrea sa dea la Cosbuc, ptr ca avea referinte super de la actualii elevi.

    Oricum cine citeste stirea din cancan citeste si comentariile postate si desigur ca ramane confuz, intrebandu-se de fapt: oare ce se intampla acolo in liceu?

    RăspundețiȘtergere