vineri, 10 aprilie 2009

Da' Panou' ?... Cat e Panou' ?Dupa ce timp de cateva luni problema arzatoare a domnului a fost: Da' PANOU'? Cat e Dom'le panou'? Cat e panou'?, acum "domnu", a trecut la teatru, pe care IL URASTE, ptr ca nu poate sa-l inteleaga.

De fapt, in cartierul Ferentari, unde si-a petrecut copilaria, nu a vazut decat teatrul zilnic, de pe starzile mahalalei. E adevarat ca ulterior s-a incercat reabilitarea tanarului, acesta fiind adus, precum domnul Goe, intr-un liceu din centrul Bucurestiului. Noroc ca taticu', divortat, avea si el o draguta la liceul respectiv, si asa a intrat si "domnu", la liceu in centru. La facultate a fost mai nasol, concurenta mare, draguta nu mai era, asa ca nu putu sa intre. Dar si aici "tanaru", avu noroc, ptr ca veni revolutia, si putu sa-si ia diploma cu banu jos, ca.... asa-i in tenis...
Daca anul trecut puteai sa vezi pe net, scolile pe care le-a absolvit 'tanaru', precum si anii de absolvire(facultatea absolvita in 96), acum nu mai gasesti nici o informatie, ptr ca 'tanaru', securist de meserie, a avut grija sa stearga tot. Pai, bine mai, da cum mai dau acum fostii tai colegi de tine? Si pana la urma ne spui si noua ce ai facut in perioada dintre terminarea liceului si intrarea la facultate(parca lipsesc vreo 4 ani),.... ca am asa o curiozitate,.... ca nu stiu ce sa ma fac.

Atunci cand un elev i-a spus "domnului", ca nu poate veni la cursul de info, ptr ca are cursul de actorie, domnu' i-a raspuns: Pai, da... ca tu te faci actor.....

Despre comentariile malitioase pe care le face cu privire la trupa de teatru a liceului, deja stiti (de la sedintele cu parintii, de la orele de istorie sau de dirigentie, din postarile de pe net)

De fapt tot ce are legatura cu doamna director Buciu, "domnului" ii pute. Si ii pute rau tot ce tine..... de teatru(liceul are premii la festivaluri),... de engleza(liceul are olimpici), ....de elevi(au rezultate la olimpiade, concursuri),... de liceu( este in top 3 licee din Bucuresti).

Sper ca ISMB, sa ia atitudine, si sa-l mute disciplinar pe domnu', la scoala din cartierul Ferentari, pe care stimabilul a absolvit-o, ca au nevoie si copilasii aia de CEL MAI...CEL MAI...CEL MAI bun profesor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu