luni, 28 iunie 2010

Lectia de greva a profesorului de istorie Riegler -4

Stiati ca
Riegler a primit 2 mesaje pe care le-a sters?

Cat de ghinionist sa fii, incat tocmai eu sa dau peste ele....

"Domnule 'mare nimic', Doresc sa mentionez ca lectia de respect pe care doriti sa le-o predati elevilor dumneavoastra, ca o ultima lectie predata la clasa 8A, s-a anulat in momentul in care ati refuzat sa le incheiati mediile. Efectiv le-ati dat elevilor dumneavoastra dovada pura a lipsei de respect. Este pacat ca intr-o tara atat de frumoasa exista oameni atat de ratati ca dumneavoastra. Si puteti sa nu postati comentariul, puteti da inca o data dovada de lipsa de respect. Pentru ca sunteti un cacat! Unul mare, cu varf, care pute mai rau ca o hazna!"

"nu ai onoare si nu ai demnitate...vorbeste un NIMIC ca tine despre corectitudine si ai lasat copiii cu mediile neincheiate din cauza unei lupte pentru putere...da e dreptul tau sa faci greva conform legii dar legile morale nu cred ca ti-ar permite sa faci asta cand o parte tertiara e implicata(elevii dobitocule poate nu te prinzi) esti si vei ramane un vierme si nu ma intereseaza daca postezi commentul asta vreau doar sa il citesti "


Si ca sa vedeti ipocrizia profesorului Riegler, dupa ce a sters mesajele, a postat un comentariu ca anonim despre LIMITAREA RASPUNDERII. ALOOO...DOMNULE RIEGLER, vedeti ca acolo trebuia sa postati cu numele dvs, ca e blogul domniei voastre, si nu ca anonim, asa cum ati postat ceva mai sus, unde ati scris: "wow ce copilasi frustrati posteaza comentarii.. "



ALOOO....domnule Riegler...daca tineti cont de Limitarea Raspunderii si de faptul ca "nu vor fi tolerate comentariile ...care folosesc un limbaj jignitor ce aduce atingerii demnitatii persoanei", atunci de ce ati lasat comentariul cu "wow ce copilasi frustrati posteaza comentarii"?
va spun eu de ce:
1. Acel comentariu a fost scris de domnia voastra
2. Putin iti pasa de copiii aia, pe care prin alte bloguri ii faceai PUTORI. Ai uitat? Ca eu nu am uitat!!!!
3. Asta e o dovada in plus ca liderul STPR, Corneliu Riegler, se gandeste doar la propria-i persoana.

Despre Riegler, Xoxo spunea: "...om integru,de la care ati putea sa invatati multe...este inainte de toate un om cu stima".

Si ptr ca e democratie, si exista libertatea exprimarii.... si pentru ca profesorul Riegler se exprima liber pe "CANCAN"( folosind alte nume)... si ptr ca am vazut "caricatura" din Catavencu... si ptr ca in final dupa lupte seculare ... am avut dreptate... Ii urez "POFTA BUNA!", liderului STPR Corneliu Riegler...

3 comentarii:

  1. Nu il aveti pe Dumnezeu in inima ci pe Diavol,

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va este frica de faptul ca pacatele dvs se vor intoarce impotriva copiilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Singurul PACAT pe care il am in relatia cu riegler este faptul ca am facut parte din ARMATA LUI RIEGLER, ca am crezut minciunile pe care le repeta in fiecare sedinta. Ghinionul lui, ca am verificat cateva si am aflat adevarul...

    pana una alta, parintii mi-au spus ca riegler parea ca il are pe diavol in el, vineri in ultima zi de scoala...

    RăspundețiȘtergere