vineri, 25 iunie 2010

Lectia de greva a profesorului de istorie Riegler -1

Stiati ca
profesorul Corneliu Riegler a fost sanctionat disciplinar?
Stiati ca pentru a i se anula sanctiunea acesta a recurs la SANTAJ:
"Anulati sanctiunea pe care mi-ati dat-o, inchei mediile elevilor, nu anulati sanctiunea nu inchei mediile elevilor..."

Stiati ca liderul SINDICATULUI TINERILOR PROFESORI DIN ROMANIA, Corneliu Riegler obisnuieste, in mod frecvent, sa se RAZBUNE PE COPII?

Stiati ca elevii care au ramas cu situatia neincheiata nu sunt din categoria celor lenesi? Elevii de la Cosbuc au in general medii de peste 9.00.

Stiati ca profesorul le-a explicat elevilor ca el putea sa-i lase corijenti, uite-asa, dar a fost corect si a preferat calea legala?

Stiati ca profesorul Riegler Corneliu a dat liceul in judecata pentru a i se anula sanctiunile primite in trecut?


Stiati ca profesorul grevist, Riegler Corneliu, a santajat-o pe d-na director Buciu, ptr a-i anula sanctiunile, facandu-i nenumarate plangeri penale?

Stiati ca profesorul Riegler Corneliu i-a facut plangere penala parintelui, care a indraznit sa-i faca un memoriu la ISMB-ului?
Stiati ca in acel memoriu parintele arata ca profesorul Riegler obisnuieste sa-i foloseasca pe copii in razboiul pe care il poarta cu conducerea scolii, ca se razbuna pe elevi, ca nu trece notele in catalog la sfarsitul semestrului, ca nu respecta regulamentul scolar, ca face numai ce vrea el?
Stiati ca in acel memoriu parintele tragea un semnal de alarma privind comportamentul deviant al profesorului Riegler?

Stiati ca profesorul Riegler ii cheama pe copii la pregatire ptr BAC, ptr a le preda ceea ce nu a apucat sa le predea in timpul anului, ptr ca nu a venit la ore??? Stiati ca ii cheama la ora 9.00 si el ajunge la 10.30?


Stiati ca parintele a aratat in memoriu cum preda profesorul Riegler doar un sfert din materie?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu