duminică, 27 iunie 2010

Lectia de greva a profesorului de istorie Riegler -3

Stiati ca
profesorul Riegler, pe 4 iulie
a postat un mesaj de adio elevilor sai?
Emotionant, la prima vedere, ipocrit, la a ....doua vedere...
Stiati ca exista un profesor, Riegler, care le-a spus elevilor ca EI NU AU FOST IUBITI?
Stiati ca cel neiubit, inca din pantece, a fost profesorul Riegler? Stiati ca profesorul Riegler a depus la plangerea penala, si hotararea de divort a parintilor sai(de acu 40 de ani)? Stiati ca mama lui a divortat ptr ca sotul i-a cerut sa avorteze... ptr ca se saturase de amante... si de batai? Stiati ca tatal a recunoscut copilul, fortat, dupa 10 zile, si ca acesta poarta numele mamei(Cornelia)? Stiati ca Riegler nu vorbeste niciodata de fratele sau mai mare?

Acum stiti de unde i sa trag lui Riegler frustrarile...legate de dragoste si... de barbatie, care la el inseamna jigniri, umilinte, amante...Ce a vazut acasa aia face si el. Sau, ca sa fiu si eu in ton cu domnu: Ce naste din pisica, soareci mananca!!!

Stiati ca exista un parinte, care si-a lasat fetita sa se dea cu capul de pereti, ptr a demonstra ca nu este santajabil? Stiati ca acest parinte este profesor si il cheama Riegler Corneliu?

Stiati ca o tanara de 18 ani, eleva a liceului, a murit in luna ianuarie, de o boala incurabila? Stiati ca, in perioada in care facea chimioterapie, profesorul Riegler, folosind pseudonime(Gigel, Miki, Luca), asa cum ii este obiceiul, i se adresa cu: "putoare ordinara"(com. 16), "numai prostii vad lucrurile asa"(com. 30)? Stiati ca elevul care il adora pe Riegler, refuza sa stearga comentariile facute la adresa fetei?

Luati dragoste de la parinti, de la mama...de la tata.... NU LUATI DRAGOSTE DE LA RIEGLER. DRAGOSTEA LUI RIEGLER ESTE OTRAVA!! Dupa ce o luati, incet, incet va veti dezumaniza.

IA DE LA TATA... IA SI DE LA MAMA... IA SI DE LA RIEGLER... IA DE LA RIEGLER... DE LA RIEGLER....DE LA RIEGLER

4 comentarii:

  1. nici eu nu il suport pe riegler dar sa va luati de familia lui si de niste lucruri asupra carora el nu a avut nicio influenta sau putere de decizie este absolut josnic. sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar: el nu a avut influenta asupra unor lucruri, dar ACELE LUCRURI AU INFLUENTA ASUPRA LUI si implicit asupra copiilor nostri.

    De ce nu vad comentarii de genul acesta si pe blogul in travesti al lui Riegler, ala in care denigreaza liceul si pe d-na director, si pe toti profesorii din liceu care au votat impotriva lui??

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnazeu o sa te pedeapsesca prin copilul tau. Pacatele tale si blestemele o sa-l loveasca pe el cand iti este lumea mai draga mai draga. Parerea mea este ca dupa 4 ani in care copilul nu mei este elevul dlui profesor, iar directoarea nu mai e directoare ceea ce faci tu este deja o boala.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. DUMNEZEU ii iubeste pe toti...parca asa mi s-a spus odata, candva....
    2. Pacatos este riegler prin comentariile pe care le face si nu numai...
    3.Acest blog nu are nici o legatura cu d-na director Ilinca Buciu.
    4. Copilul meu a intrat pe munca lui in Cosbuc, SINGURUL LICEU BILINGV DIN BUCURESTI, si nu vreau sa-l aiba PE RIEGLER PROFESOR...
    5. Atunci cand Riegler se va abtine la comentarii si postari, atunci voi lua si eu o pauza. Pana atunci...tine aproape...

    RăspundețiȘtergere