duminică, 11 aprilie 2010

Riegler- Director de Liceu- Frontul PARINTILOR

Profesorul Riegler candideaza pentru postul de DIRECTOR AL LICEULUI.

Asa cum a procedat ca PROFESOR-DIRIGINTE, la fel RIEGLER va proceda si ca DIRECTOR.

Nu stiti cine e
Riegler Corneliu??

Riegler este dirigintele care... are 30 elevi...cu 30 mame...ptr 3 dintre mame (adica 10%) a chemat POLITIA...ca sa le dea afara din liceu...ptr ca l-au agresat verbal;

Ca DIRECTOR, RIEGLER va avea.... cca 1000 elevi...cu 1000 mame...ptr 10% dintre ele...adica ptr 100 de mame ....va chema POLITIA sa le ridice din liceu....ptr ca l-au agresat verbal.

Ca Diriginte, Riegler a facut plangere penala unui mame, ptr infractiunile: insulta, calomnie, santaj, amenintare, ultraj, violarea secretului corespondentei, instigare la discriminare, fals in declaratii(detalii, in curand).
Motivul oficial: parintele a creat o platforma tip blog.
Motivul neoficial: memoriul facut de parinte la ISMB.

Ca Diriginte, Riegler a adus si martori din randul parintilor...si nu, unu, doi...ci vreo 5...ai caror copii aveau probleme cu disciplina...in fiecare sedinta, erau amenintati cu nota scazuta la purtare...adica acei parinti care puteau fi santajabili...

Riegler este dirigintele care... are 30 elevi...cu 30 mame...UNA are PLANGERE PENALA...5 mame sunt martori;

Ca DIRECTOR, RIEGLER va avea.... cca 1000 elevi...cu 1000 mame...ptr 33 de mamici ....va face PLANGERE PENALA...167 de mamici "se vor delecta" ca martori, dand cu subsemnatul pe la POLITIE, PARCHET...






2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Sunt si eu un parinte interesat sa vad care sunt parintii din clasa care au depus plangere. Si ce ar putea acestia sa scrie in plangere si mai ales ce putea sa le faca? 9 la purtare nu mai conteaza nici macar la invatamantul militar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu voi face publice numele parintilor, si nu ptr ei ci ptr copii, care nu au nici o vina.
    Acestia au fost alesi de Riegler ca martori pentru a confirma ca:
    - a fost calomniat la festivitatiile organizate la sfarsitul semestrului(???) sau la concursuri de baschet(???)
    - au fost sunati dupa septembrie(clasa a VII),pe un nr. de telefon pe care l-au comunicat exclusiv scolii(minciuna, pe care daca o argumentez aflati si cine e persoana...)
    -stiu ca parintele a facut un blog, ca Mihai a avut probleme de disciplina, ca avea un comportament neadecvat...

    ( la purtare conteaza aici:http://www.ichb.ro/school-fees-for-2008-2009.html, unde parintele pierde 650 Euro ptr ca Riegler nu a respectat regulamentul scolar.

    RăspundețiȘtergere