marți, 20 ianuarie 2009

CARACTER

Riegler scrie peste tot pe unde apuca ca d-na director nu are caracter.

Problema e ca de fapt, toti elevii si toti profesorii din liceu si-au dat seama ca Riegler e cel fara caracter, si ptr a distrage atentia de la persoana lui, insista si… insista si…. insista sa ne convinga ca altii fac ceea ce i se reproseaza lui. Acesta este stilul lui Riegler

Despre caracterul lui Riegler va puteti da seama daca va uitati peste comentariile facute de el, pe blogul lui Patrascu, si pe alte bloguri, unde ridiculizeaza si batjocoreste atat elevii din liceu, cat si cadrele didactice.
In memoriul care s-a facut, s-au aratat umilintele la care sunt supusi elevii de catre Riegler.
Infantil, asa cum ne-am obisnuit sa fie, acesta se amuza, folosindu-se in continuare de numele Elena, pe blogul pe care l-a facut, si tot ce s-a spus in memoriu despre el, spune acum EL la adresa doamnei director.

Pe blogul lui Riegler am gasit; “Ilinca merge sin scandal in scandal, foloseste profesorii impotriva elevilor, elevii impotriva altor elevi ai asa mai departe.”

Domnule Riegler, cel care merge din scandal in scandal esti TU!
TU esti cel care ai postat pe net, in vara toate prostiile, pe care le-am aratat!
TU umilesti, si jignesti elevii, parintii, si cadrele didactice din liceu!
TU esti cel care ai amenintat si i-ai spus unui parinte sa plece din scoala!
TU esti cel care umilesti elevii de cand ai intrat in acest liceu (a se vedea comentariile pe care le-am primit de la fosti elevi, care stiau foarte bine, metodele tale) .

Riegler este deranjat ca elevii si parintii, pe care el ii hartuieste, indraznesc sa spuna (sa reclame) acest lucru, cu alte cuvinte "AU TUPEU".
Problema lui Riegler este ca in acest liceu exista cineva care ii asculta pe elevi si pe parinti, si care incearca sa le vina in ajutor.

Pe blogul lui Patrascu, acesta impreuna cu Riegler se amuzau pe seama copiilor nostri si spuneau:
……a corecta este desuet, nu e o practica pedagogica moderna, poti traumatiza copilul, copilul poate plange in cabinetul doamnei directoare pentru ca a fost terorizat, ironizat, batjocorit, si reclamatia e gata (la cererea expresa a doamnei manager). Nu ramane decat sa facem un consiliu de administratie fulger in care sa discutam reclamatia primita de la elevul terorizat-ironizat, sau si mai bine de la parintele lui si inca alti doi-trei oameni de bine, si gata, profesorul respectiv, elementul turbulent este schimbat de la clasa la care a comis eroarea de a corecta pe unul sau pe mai multi elevi. Motivul invocat: nu iubeste copiii! Cati profesori nu sunt schimbati urmand aceasta procedura la Colegiul National Bilingv “George Cosbuc”? Prietenii stiu de catre cine!

Acesti profesori sunt suparati ptr ca nu sunt lasati sa terorizeze, sa ironizeze, sa batjocoreasca elevii. Motivand ca de fapt ei incearca sa corecteze elevii, acesti profesori se amuza pe seama copiilor nostri.

Se pare ca Horia Patrascu, si-a dat seama de prostiile pe care le-a scris pe blog, motiv ptr care a sters aproape toate postarile de pe blogul lui. Riegler, insa nu a reusit sa ajunga la acest nivel, si-si posteaza in continuare frustrarile pe unde poate si el.

Acesta este de fapt UNUL DINTRE motivele URII lui Riegler, a RAZBOIULUI pe care-l poarta cu conducerea scolii. Domnul profesor Riegler nu este lasat sa calce in picioare elevii.
Ca parintii de-aia s-au chinuit sa faca un copil, sa-l creasca, ….ca sa-l aduca in acest liceu, ……sa-si bata joc de el, si de ei, Riegler, ptr ca el este deasupra legii.

Domnule Riegler, iti aduc la cunostinta ca si in alte licee, parintii fac cereri ptr schimbarea profesorilor de la clasa, at. cand acestia uita sa mai predea, chiar dc.vin zilnic la ore, fac reclamatii profesorilor, at. cand acestia ii batjocoresc si-i umilesc pe copii. Pana una alta, TU nu esti la prima abatere de acest fel, si cred ca e cazul sa pleci.

“elevii impotriva altor elevi ai asa mai departe.” Se pare ca aceasta e o metoda straveche, folosita de mult de Riegler, metoda recunoscuta si de fostii elevi ai lui Riegler.

Aici pe blog, ati vazut cum a reusit marele diriginte Riegler sa-i invrajbeasca pe copii intre ei, care repetau acelasi lucru auzit de la Riegler: “Barbu nu e ingeras; Barbu face glume proaste”. Am fost socat cand am auzit ca, acel com in care un copil era considerat TURNATOR, SPION, a fost scris de un elev, si nu de Riegler! Am fost si mai socat, cand am citit ca elevii erau incurajati de Riegler, sa nu le spuna parintilor ce se intampla la scoala, ptr a putea sa aiba el controlul total.

Domnule Riegler, cel care foloseste elevii impotriva altor elevi, esti TU.

TU esti cel care folosesti metoda biletelelor anonime intre elevi, facandu-i sa se dusmaneasca intre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu