miercuri, 21 aprilie 2010

Despre soacre...

Am primit un mesaj, de la un parinte, mamica anonim.
In final, aceasta spune:
"Inchei cu gandul tot la viitor:sper sa o fereasca Bunul Dumnezeu pe fiica mea de o soacra ca dvs....."

Stimata doamna,

Sper si eu, din tot sufletul, sa il fereasca Bunul Dumnezeu pe fiul meu de o soacra precum martorul lui Riegler, adica de aceea mamica(nu stiu dc sunteti dvs) ...care s-a complacut, timp de 4 ani, si a stat in CACATUL imprastiat de Riegler... si a mancat din el... si apoi a exclamat: Uauuuu, e CEL MAI BUN!!!


Si mai sper, ca dvs sa aveti parte de un ginere precum Riegler...


Si daca va oripileaza termenul CACAT, va sugerez sa-l cautati in DEX, si sa-l studiati citind postarea "Ce tara de cacat!"Apel, a lui Horia Patrascu : " Uitaţi-vă la cei mai acerbi critici ai societăţii de căcat române. Nu există unul care să zică: am o familie de căcat, am avut nişte părinţi de căcat, prietenii mei sunt de căcat, iar eu abia apuc să mă zăresc în oglindă, aşa de plină de căcat este."

Daca vreti, stimata doamna, mergem mai departe, si vorbim despre DUHOAREA imprastiata de cacatul lui Riegler, in care sunt obligati sa stea copiii, parintii, profesorii.


Mergem si mai departe si vorbim si despre POZITIA CAPRA, pe care mamica martor a adoptat-o in fata lui Riegler.


Si daca va deranjeaza si aceasta expresie, va recomand "Meditatia ca prostitutie" pe care acum o puteti studia in cartea nou aparuta a lui Horia Patrascu.

Si mai inaintam putintel, si va vorbesc si despre "MARE ARTA KISSING ASS", cum ii place lui Riegler sa spuna...




Corneliu Riegler, alias "el
ena", "miau", etc, spune:" O scoala de cacat cu o directoare de cacat".
Stimate domnule Riegler, daca stai in acest cacat(imprastiat de tine), TU CUM DE ESTI CURAT??? IMACULAT?? SI FRUMOS MIROSITOR???
Ia uite aici ce scrie Patrascu: " Să trăieşti în căcat şi să nu fii atins de căcat ţine de domeniul miracolului şi al paradoxului. O asemenea incoruptibilitate este cel puţin la fel de uluitoare precum aceea a morţilor neputreziţi sau binemirositori. A trăi în căcat fără să puţi tu însuţi este la fel de miraculos precum a muri fără să împrumuţi stigmatele morţii."




s
i ca sa inchei intr-o nota optimista, ii dau lui Riegler, ptr delectare, o melodie vesela

PS: imi pare rau dar nu imi place sa lucrez in programe de grafica, asa ca....atata a iesit...

Aceasta postare a aparut, ca urmare a mesajelor si a comentariilor de cacat, pe care Riegler Corneliu le face pe blogul sau in travesti, si nu numai...


5 comentarii:

  1. Eu stau si ma uit pe acest blog de vreo jumatate de ora.Nu imi vine sa cred cata ipocrizie si nesimtire poate exista in aceasta tara.Draga doamna,acest "CACAT" cum il prezentati dvs in micile imagini facute in timpul liber (pe care banuiesc ca vi l-ati luat full time pentru a urmari actiunile unui profesor) este inainte de toate un om cu stima.Eu nu cred ca dumnealui,oricine ar fi a gresit cu ceva dandu-va in judecate.Ma scuzati,nu vreau sa va jignesc..dar nu aveti o viata de trait..un copil de crescut?Acest om inainte de toate este profesor.A urmat niste studii,a realizat in viata mult mai multe decat puteti realiza dvs stand si postand imagini prelucrate intr-un mod jalnic.Acum,pentru ca este profesor,consider ca trebuie tratat cu tot respectul din lume.Cred ca omul acesta a invatat mai mult decat dvs si fiul dvs la un loc.Sau poate chiar prea putin spus.
    Dvs va considerati un om cu moralitate?Ce ar fi sa imi deschid eu anonimus,un blog impotriva dvs in care sa aduc toate dovezile MORALE VIZIBILE PENTRU OAMENII CU CARACTER..ca acest om este nevinovat.Ce ar fi daca v-as posta micuta dvs fetisoara pe un mot de cacat?Nu ne cunoastem,dar cred ca v-ati simti minunat sa va vedeti pozele manipulate in asa fel pe internet.
    Cred ca de vreme ce dvs faceti asta unui om integru,de la care ati putea sa invatati multe..nu v-ar deranja daca as face si eu acelasi lucru pt dvs.
    NU consider normal tot ce postati pe acest blog.Il voi urmari cu cea mai mare atentie,sunt foarte curioasa pana unde poate sa duca nesimtirea unei mame (care nici nu stie sa isi creasca copilul si sa il invete ca wreslingul nu se joaca la scoala) fata de un profesor cu capul pe umeri.
    Succes in continuare!Va promit toata atentia mea,draga doamna..Desi nu prea vi se potriveste apelativul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omul acesta integru de care vorbiti dvs, nu s-a deranjat sa dea un telefon parintelui sa se intereseze de accidentul copilului. Adica l-a durut in cot de ce s-a intamplat cu copilul ala.
    Am invatat multe de la acest om: de la prima sedinta cu parintii am invatat ca d-na director este baba cloanta care mananca copii, apoi ca el, Riegler este CEL MAI TARE PROFESOR DIN LICEU.

    Aveti dreptate: eu sunt un parinte prost care nu stie sa isi creasca copilul. Am nenorocit un copil(copilul meu).
    Riegler este insa un profesor prost care a nenorocit zeci de copii. Copiii altora, ca pe al lui l-a luat repede sotia si i-a spus: "Pe aici nu se trece!"

    Postarea la care va referiti a aparut ca urmare a comentariului facut de riegler: "un liceu de cacat cu o directoare de cacat". A, am uitat ca el este profesor si "trebuie tratat cu tot respectul din lume" si ca atare are dreptul sa scrie orice ca este sublim...

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu sa vad caricatura cu riegler in cacat, adica a unui profesor ce pute a coruptie(ca sa citez din clasici in viata....)

    RăspundețiȘtergere
  4. deci nu imi vine sa cred!!
    nu am mai trecut demult pe acest blog si nu pot sa cred cate s-au intamplat. Parerea mea este ca Riegler nu este usa de biserica dar in nici-un caz nu trebuie tratat in asemenea hal. Macar el se intereseaza de sanatatea elevilor sai si nu ii lasa sa fumeze asa cum face directoarea. Cred ca xoxo are dreptate! Omul asta are mai multa carte dect dumnevoastra si copilul dumnevoastra la un loc, si pentru asta trebuie tratat cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim: salut domnule profesor, ce mai faceti? tot cu sanatatea elevilor si fumatul?

    RăspundețiȘtergere