luni, 8 martie 2010

Eu v-am spus...Dar voi Batman... Batman

Vineri, 2 POLITISTI COMUNITARI, insotiti de gardianul liceului, au urcat in graba la etajul 1.
Fusesera chemati de Dirigintele Riegler ca sa dea afara din liceu...O MAMICA.

Da, ati citit bine. Profesorul Riegler Corneliu a reusit dupa 2 ani sa intre in conflict cu inca o MAMICA, PE CARE ASA CUM II ESTE OBICEIUL O ALUNGA DIN SCOALA CU POLITIA COMUNITARA, ca de-aia platim impozite la stat sa fim dati afara din scoala dupa cum are chef RIEGLER.

In harmalaia care s-a produs se spune chiar ca mamica i-a reprosat lui Riegler ca a venit in excursia pe care a organizat-o cu clasa, INSOTIT DE AMANTA!!!

Trebuie sa-i iau apararea lui Riegler si sa precizez ca omul este proaspat divortat, asa ca are tot dreptul sa defileze cu amanta, concubina, prietena, iubita, logodnica sau cum s-o mai numi ea.

Mamica, cadru didactic de altfel, cand s-a vazut inconjurata de politisti, a spus ca suna la REALITATEA, sa vina si sa filmeze.

In final, partiile au ajuns, asa cum e obiceiul, in biroul directorului.

Care e MOTIVUL CONFLICTULUI ???- nota scazuta la purtare pe care Riegler a promis ca i-o va da unuia dintre elevii sai.

Atatea discutii pentru o nota scazuta la purtare....Pai, cand au primit si Barbu si Voicu(elevi premianti de altfel), 9 la purtare, ceilalti parinti au aplaudat initiativa dirigintelui Riegler.

Acum este randul meu sa APLAUD INITIATIVA DIRIGINTELUI RIEGLER si sa-i spun: TINE-O TOT ASA!! DA-LE PE TOATE MAMICILE, NEMULTUMITE, AFARA DIN SCOALA, CU POLITIA!!

Motivul ptr care copilul trebuia sa ia 9 la purtare: a scuipat o colega care ii vorbise urat.
Pai, bine domnule, pentru atata lucru dai tu 9 la purtare??? Mai ales ca scena s-a petrecut in afara scolii.
Si daca au fost 2 persoane implicate, trebuie sa scazi nota ambelor persoane. Exact cum ai procedat si in cazul Barbu. Barbu a ramas fara dinte dar a primit si el 9 la purtare, ptr ca s-a jucat cu ceilalti. Domnisoara a stat de vorba cu colegul, ii dai si ei 9 la purtare, ptr ca nu trebuia sa vorbeasca cu protejatul dirigintelui, ca uite unde se ajunge.

Mentionez ca informatiile de mai sus nu sunt verificate.

Am uitat sa va spun despre cine este vorba:
- domnisoara(cea care a fost scuipata) este premianta clasei (eu o stiu ca o fata finuta, extrem de delicata)
- baiatul(cel care a scuipat) este ultimul din clasa, protejatul lui Riegler, cel pe care acesta a spus ca vrea sa il salveze. Si dupa cum se vede, metodele lui de pedagogie au dat roade si in final "L-A SALVAT !"
-mamica(data afara cu Politia) este cadru didactic, cu 2 masterate, este acel parinte care scria pe aici cat de minunat este dirigintele Riegler.

Pe 26 nov 2008, am primit un comentariu. Imi permit acum sa dau si eu aceleasi sfaturi pe care le-am primit atunci:
"Imi permit sa va spun.......ca se pot inatmpla lucruri mai grave,bucurati-va ca aveti un copil sanatos si lasati lucrurile sa treaca,depasiti momentul ...."
"Ce legatura are divortul dirigului cu ceea ce i s-a inatmplat lui Mihai?E de ras sau de aratat cu degetul faptul ca doi oameni nu se mai inteleg si se despart?In ce fel au fost afectati copiii nostri de "furtuna" din viata dirigului?Pt mine nu este relevant,este relevant insa in ceea ce priveste caracterul dvs."

Pe 19 august 2008 am facut o postare, in care, la sfarsit spuneam lucruri care acum s-au adeverit.

2 comentarii:

  1. Doamna,sunteti intr-o grava eroare....ii atribuiti dnei Bradu comentariul si ma simt nedreptatita...am precizat la vremea respectiva ca sunt mama unei foste colege a fiului dvs,dar cum dvs sunteti intr-o conspiratie totala de atata amar de vreme...ar fi greu sa va conving,parca sunteti un spadasin intr-o bezna totala care loviti in toate directiile.A trecut atata vreme si persistati in acesata atitudine paguboasa,nu pot sa cred ca pe masura ce trece timpul sunteti mai inversunata,mai plina de venin,atat de orgolioasa.Nici macar nu mai pot spune ca va compatimesc sau imi pare rau pt dvs....e clar ca v-am subestimat potentialul,mi-ati depasit cele mai negre previziuni cu vendeta asta,ne veti tine la curent probabil cu evolutia celor de la cls 8-a A,cum ati intuit dvs ca nu stiu care e o puslama(dar favorizata de dirig)si uite ca a ajuns un ratat...sau nu stiu ce fata care era cam libertina n-a ajuns prea grozav.Ne veti tine la curent probabil si cu evenimentele din viata dirigului,nu?Inainte de intalnirea preconizata peste 10 ani promiteti sa fiti in masura sa dati toate amanuntele despre viata celor din cls a 8-aA?....in caz ca lipseste cineva!Nu as vrea sa ne dezamagiti si sa lipsiti,prea ne-am obisnuit cu felul asta insidios de a va face simtita prezenta chiar si in lipsa....
    Inchei cu gandul tot la viitor:sper sa o fereasca Bunul Dumnezeu pe fiica mea de o soacra ca dvs.....

    PS.....nu ma semnez din motive pe care oricine(mai putin dvs)le-ar putea intelege.....si ca si data trecuta fac precizarea ca aceasta este singura mea postare,nu voi mai raspunde indiferent ce veti scrie.cat despre Bradu....mi se pare o miscare neinspirata mutarea lui(din pdv al interesului copilului) pt cat mai aveau pana la terminarea scolii!

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.Imi pare rau, dar ati citit printre randuri. Eu am dat un sfat pe care l-am primit in urma cu ceva timp. Nu am mentionat nicaieri numele Bradu.
    O sa va raspund curand la comentariu; va las sa mai stati putintel si sa accesati zilnic blogul(a scris?... nu a scris?...)

    PS...nu e nevoie sa va semnati. Stiu ca faceti parte din clanul parintilor pe care Riegler i-a pus ca martori in plangerea penala pe care a facut-o unui parinte.
    Si mai stiu ca unul dintre ei chiar a precizat in declaratia data ca stie de blog si ca a postat o singura data.
    Asa se explica cum a luat fetita dvs premiu in clasa a VI a, si de ce nu i s-a scazut nota la purtare cand si-a ridiculizat, insultat, denigrat, calomniat o colega(se poate vorbi chiar si de instigare la discriminare, instigare la insulta, instigare la calomnie).
    Ei, ce ziceti doamna, sa vorbesc, cu parintii fetei, sa va faca o plangere penala cu toate infractiuniile savarsite mai sus??(ca eu stiu ca parintii raspund de faptele copiilor).

    Va doresc un Paste fericit....

    RăspundețiȘtergere