luni, 26 ianuarie 2009

De pe BLOG-uri adunate...

de pe blogul lui Riegler"Daca facem loc de fumat elevilor ce ne mai lipseste sa facem si un loc de injectat sau poate de baut? De ce va suprati, doar trebuie facute in toate localurile locuri pentru fumatori... "

Asa priveste Riegler Corneliu scoala: ca un local, unde el vine cand are chef, pleaca cand are el chef, preda daca are el chef, in rest sta la discutii ca la local, si desigur mai ridica doua degete si striga: “Chelner!”, si imediat apar cativa parinti cu "temenele adanci si lucitoare": “Dorinta dumneavoastra e porunca pentru noi!”. Desigur mai sunt si acei picolo,(ppc-sti) care stau in preajma lui Riegler si strang firimiturile de pe masa, au grija sa umple paharul si sa traga scaunul la plecare.

Dupa ultimele postari pe care le-am facut, au si aparut comentarii pe blogul lui Riegler. Acelasi gen de comentarii, de fapt cateva cuvinte pe care individul le poate articula: "Doamna este Smechera de Romania", "Smechera muierusca".
Corneliu Riegler este constient, ca oricat ar incerca EL nu va putea sa ajunga la nivelul doamnei director. Este vorba despre acel CEVA, care nu se invata in facultati, in mastere, doctorate, MBA-uri etc. Este vorba despre acel ceva care te face sa spui despre o femeie ca E O ADEVARATA DOAMNA; si ptr ca Riegler nu a putut ajunge la struguri, desi s-a chinuit si s-a chinuit, acum vine si zice ca "sunt acrii".

" Altii muncesc de le sar capacele si ea se distreaza pe banii invatamantului."
Deci pana la urma, in liceu sunt profesori care "muncesc de le sar capacele"??Ca eu am inteles ca in acest liceu profesorii nu muncesc, parca asa zicea Riegler pe blogul lui, ca sunt preocupati de alte alea.
" diriginta fiicei mele nu a venit la scoala sa faca orele de mate in schimb da meditatii si are masina straina"
Nu stiu totusi ce il deranjeaza aici pe "parinte " mai mult. Faptul ca nu a venit la scoala, faptul ca face meditatii, sau faptul ca un profesor are masina straina?
Dupa cum stiti Riegler nu are masina, nu are nici carnet de conducere, motiv suficient ptr a se uita stramb, atunci cand vede o femeie, care are carnet si pe deasupra si masina straina.
Dovedeste, domnule Riegler, cum se distreaza pe banii invatamantului d-na director. Ca eu nu am vazut-o dansand dezbracata pe la petrecerile de absolvire ale elevilor, nu am auzit despre ea ca se duce in carciumi cu barbati de varsta elevilor ei(asa cum am citit despre altii, stim noi cine...) In ce consta distractia? Ca s-a preocupat sa puna camere de filmat in scoala , iar acum parintii sunt linistiti??

3 comentarii:

  1. Iar vi sa cersesti note mari pentru puisor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar vi sa cersesti note mari pentru puisor ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Faci tu ce faci si insisti sa IMI REAMINTESTI cat de BADARAN, MARLAN,NECIOPLIT,TOPARLAN ESTI.

    PS- vezi raspunsul pe larg postat pe 22.01.2010- MARLANUL SE INTOARCE

    RăspundețiȘtergere