miercuri, 13 august 2008

RAZBOIUL lui Riegler

In blogul lui Patrascu, la comentarii, asistam cum doi masculi, unul moldovean si unul riglerian sar la gatul directoarei liceului. Nu ma intereseaza razboiul lor atat timp cat acesta nu iese dincolo de usa cancelariei.

Riegler si-a permis sa ne foloseasca copiii in razboiul pe care il are cu directoarea scolii. Desi i s-a precizat in scris gravitatea faptelor, acesta nu a inteles nimic. EL ESTE CEL MAI DESTEPT, EL ARE INTOTDEAUNA DREPTATE, EL E CEL MAI TARE.

Riegler a primit o scrisoare pe 10 pagini, in care i s-a explicat pe bucatele, acolo unde a gresit.

Toti cei interesati de "CORECTITUDINEA LUI RIEGLER", pot citi scrisoarea aici.

From: Elena
To: riegler
Sent: Friday, February 1, 2008
Subject: dirigintele riegler

Stimate domnule Riegler,

Fie nu vreti sa intelegeti, fie chiar nu intelegeti ce anume am vrut sa va transmit.
Mesajele mele pe care dvs. le considerati jignitoare reprezinta adevarul pe care dvs., nu vreti sa-l acceptati.
Mai mult; imi atribuiti niste afirmatii pe care eu nu le-am facut.
Va reprosez: atitudinea pe care ati avut-o visa-vi de copilul meu atunci cand acesta si-a rupt dintele, indiferenta cu care ati privit aceasta problema, persecutarea copilului meu inca de la inceputul anului scolar, denigrarea acestuia si a noastra ca parinti.

Razboiul Diriginte-Director
Nu consider ca este normal ca i-ati bagat pe copiii nostri in razboiul pe care il purtati cu Directoarea scolii. Practic, copiii nostri sunt carne de tun in acest razboi.

Nu mi se pare corect sa vin la sedinta cu parintii si sa ascult cca 45 de minute disertatia despre cum v-a subminat autoritatea Directoarea scolii. Dintele copilului meu a valorat ptr dvs. doar 10 minute(atata am avut dreptul sa vorbesc la sedinta). NU am venit in acest liceu sa port un razboi care nu e al meu, cu atat mai mult nu permit nimanui sa-mi foloseasca copilul minor in acest razboi. Daca intentionati sa o tineti in acelasi ritm, va garantez ca la anul veti mai avea alaturi de dvs. in acest razboi tot atatia parinti cati copii vor mai veni la activitatile extrascolare pe care le veti face.
In speranta ca ati inteles mesajul pe care vi l-am scris astept o modificare a atitudinii din partea dvs. ca Diriginte.


5 comentarii:

  1. Corneliu Riegler nu merita sa fie diriginte. Sper ca cineva sa ia atitudine si sa-l scoata din aceasta scoala.

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am avut profesor pe acest om. Unele lucruri sa stiti ca le exagerati, dar majoritatea sunt adevarate. Va sustin cauza, credeti-ma. Sunt in cunostinta de cauza. O sa adaug acest blog la preferatele mele, pentru a va face cunoscut punctul de vedere mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa doi ani, am constatat ca am expresii rigleriene in vocabular,si ca incep sa despic firul in 999999.....La peste 40 de ani ai mei, am invatat sa exagerez precum riegler, sa mint prin omisiune precum profesorul riegler, sa......
    apropiatii imi spun ca am sindromul riegler. eu cred ca exista virusul riegler care mi-a infestat atat calculatorul cat si creierul.
    cu calc o scot la capat. sterg tot. dar ce fac cu creierul???

    l-am scos pe riegler din lista de mess de la birou, a doua zi s-a blocat messul;
    i-am dat note mici pe calificativ, mi s-a sters contul; administratorul nu mi-a spus de ce.
    acum un an,in vara, mi s-a stricat serverul.A venit pustiul,a rescris niste fisiere care fusesera sterse,si a spus ca s-au jucat unii si au incercat sa sparga serverul.
    se pot citi gandurile??? si at cum stiu unii ce scriu eu pe mess si pe email?

    acum, aflu ca un pusti cauta niste programe prin care sa-si verifice prietena; cu cine vorbeste pe mess, ce anume vorbeste, dc se logheaza de la alt calculator ptr a vorbi, etc.

    am vrut sa-l scot pe riegler din viata mea, cand mi-am mutat copilul la B. el nu m-a lasat in pace.

    incet, incet, prin manipulare, am facut parte din armata lui riegler. cum sa nu crezi un diriginte??. parintii nu au timp sa stea sa analizeze, sa verifice ce spune riegler prin sedinte.iei de bune tot ce ti se spune.
    cand ajungi acasa, dc mai ai timp sa te gandesti la ce a spus el, realizezi, ca a cam exagerat, ca de fapt a omis sa spuna unele lucruri, ca...adormi, gandindu-te ce mancare faci ptr a doua zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. =))) trebe sa-mi iau antivirus=))).....ce minte...

    RăspundețiȘtergere
  5. E trist ca o clasa intreaga este privita prin prisma comentariilor facute de tine si de alti 2-3 colegi jmekeri...
    Pacat! ca in clasa aceea chiar sunt cativa elevi care sunt cu mult peste nivelul tau si al prietenilor tai jmekeri...
    Sper ca examenul de clasa a VIII, sa poata cerne ce nu a reusit cel de clasa a V a.

    Orice padure are si uscaturi....

    RăspundețiȘtergere