marți, 19 august 2008

Diplome de sfarsit de an

Sa va spun cum da dirigintele Corneliu Riegler diplomele de la sfarsitul anului in functie de servilismul, slugarnicia, obedienta parintilor.


Un elev a obtinut media generala 9.60, dar nu a primit diploma, doar premiu fara diploma, dirigintele Riegler Corneliu motivand ca nu are suficiente. In schimb a avut diplome pentru elevii cu medii sub 9.60, a.i. un elev, care a terminat cu media 9.25 a primit diploma.

Pentru a multumi anumite mamici, Riegler pozitioneaza pe acelasi loc, elevi cu medii diferite. A fost singurul diriginte din liceu care nu a spus la festivitatea de premiere mediile elevilor.

Si va mai spun cum foloseste Riegler nota la purtare drept arma impotriva parintilor neascultatori. Cei care nu fac temenele in fata lui, cei care au curajul sa spuna NU si sa vada lucrurile altfel decat MARELE RIEGLER sunt taxati, nota la purtare trecand in contul copiilor.

Elevii parintilor care au indraznit sa-i reclame modul fraudulos in care Riegler acorda premiile de la sfarsitul anului, au fost eliminati de la premiu, primind nota 9 la purtare.

Doi parinti au avut curajul sa-i demonstreze lui Corneliu Riegler in sedinta, inutilitatea flipchartului, propus de acesta ca achizitie pentru parinti.Copiii acestora au primit nota 9 la purtare pentru ca asa a vrut Riegler cel caruia nici Ministrul Ministrilor nu are dreptul sa vina in clasa lui si sa-i spuna ce sa faca!!!!!


Elevii care injura, scuipa, se bat, asculta manele in pauza si in ore, vin cu “Balada”- o insiruire de injuraturi ordinare, transforma orele in circ, vin indecent imbracati, au primit nota 10 la purtare. Incet, incet, sub privirea protectoare a lui Riegler, clasa este dominata de 2-3 elevi, care reusesc sa impuna manelismul, vulgarismul, mitocania, golania, dar ai caror parinti sunt ascultatori fata de diriginte: “Asa e d-l diriginte”, “cum spuneti dvs d-le diriginte”, “aveti perfecta dreptate d-le diriginte”, “dvs., stiti cel mai bine”, “o sa iau masuri si o sa-l snopesc din bataie”(se pare ca aceasta este expresia preferata a lui Riegler at. cand aduce la cunostinta parintilor cate o boacana de-a copilului).

2 comentarii:

  1. doar pt ca MARETZUL copil al dumneavoastra este neindreptatzit NU inseamna ca trebuie sa spunetzi aceste chestii...si in plus daca va dadea diploma cu ce va ajuta...o vindeatzi sau ce? :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu spun adevarul despre CORECTUL DIRIGINTE RIEGLER.
    Intr-adevar, copilul meu e MARET, asta e, stiu ca adevarul doare, dar creste inima in mine cand vad cat de "MARET" e copilul meu, si cat de "NEMARETI" sunt altii.

    PS: vezi ca unul din sensurile cuvantului MARET este:" Care impresionează prin aspect, proporţii sau prin perfecţiunea însuşirilor sale; impunător; grandios; monumental."

    Riegler e inalt dar asta nu e suficient pentru a-l face MARET. Ii lipseste acel ceva pe care nu il va avea niciodata ptr a fi MARET.

    RăspundețiȘtergere