luni, 12 iulie 2010

Lectia de greva a profesorului de istorie Riegler -5

Stiati ca: in ultima vreme primesc nenumarate mesaje de genul: "Dumnazeu o sa te pedeapsesca prin copilul tau. Pacatele tale si blestemele o sa-l loveasca pe el cand iti este lumea mai draga mai draga... Nu va este frica de faptul ca pacatele dvs se vor intoarce impotriva copiilor?... Nu il aveti pe Dumnezeu in inima ci pe Diavol "

Si ptr ca exista libertatea exprimarii, si dreptul la replica, eu cred ca cel care nu il are pe Dumnezeu in inima, ci pe Diavol, este ....profesorul grevist Riegler Corneliu.
Tot ceea ce atinge el, se dezumanizeaza, toata energia lui negativa o transmite celor din jurul sau.

Sa luam exemplul jurnalistului ISTODOR Eugen, cel care i-a luat interviu profesorului Riegler Corneliu ptr revista Catavencu. De pe blogul acestuia, aflam ca a fost amendat cu zece milioane lei, ptr ca ...intr-un exces de furie, a turnat cosul de gunoi in capul casierei de la Mall.

Despre raspunsurile pe care le-a dat profesorul Riegler Corneliu, in interviu, nu pot decat sa ma minunez.

Stiati ca profesorul Riegler Corneliu are un erou preferat din viata reala? Stiati ca eroul preferat este Mircea Badea? Stiati ca profesorul grevist, Corneliu Riegler, il recomanda pe eroul sau preferat elevilor de gimnaziu la care domnu este profesor si diriginte:
Stiati ca in aprilie 2009, profesorul grevist Riegler Corneliu a dat un interviu si in revista CANCAN? Stiati ca, la un an si jumatate de la interviu, profesorul grevist inca mai posteaza comentarii sub diverse nume?

2 comentarii:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Andrei Scheau 9R21 februarie 2011, 15:35

  prostia si disperarea bantuie acest blog.... pacat...

  RăspundețiȘtergere