miercuri, 21 ianuarie 2009

TOT DESPRE CARACTER

Pe blogul lui Riegler, scrie: "Buciu Ilinca nu suporta in preajma sa oameni care sa o critice sau care sa nu fie de aceeasi parere ca si ea. Ea nu accepta decat oameni care sa o laude. Ea este seful care are intotdeauna dreptate". Acest com, se repeta sub diverse forme(Riegler cunoaste f. bine tehnicile de manipulare)

Va rog domnule Riegler, sa argumentati ceea ce postati pe blogul dvs, ptr ca eu voi argumenta AICI, ca:
"Riegler Corneliu nu suporta in preajma sa oameni care sa il critice sau care sa nu fie de aceeasi parere ca si a lui. El nu accepta decat oameni care sa il laude. El este seful care are intotdeauna dreptate"

Din pacate, constat ca Riegler Corneliu si-a facut un obicei, in a spune NU, la tot ce propune conducerea scolii.
Sa nu uitam ca Riegler nu a fost de acord nici cu camerele de filmat din scoala. La ce ne trebuie atat de multe?.....doua la intrarea in scoala sunt suficiente...uite cum se cheltuiesc banii elevilor....etc.
Marele Corneliu Riegler, UNICUL diriginte care se gandeste la BINELE ELEVILOR,
a tinut a adevarata campanie, in randul acestora, ptr a impiedica instalarea camerelor in liceu.
Mesaj primit de la un fost elev:
"Inteleg revolta dumneavoastra fata de Riegler. La un moment dat i-am fost si eu eleva. Pe atunci era discutia cu pusul camerelor de supraveghere pe holuri si in curte, iar asa-zisul profesor a venit la noi la ora si a inceput o intreaga pledoarie despre cum directoarea va pune ce s-a filmat pe net ca sa le vada parintii. Atunci eram in consiliul elevilor, deci aveam practic acces direct la informatiile legate de camerele de supraveghere si scopul lor, asa ca l-am contrazis pe domnul profesor si am incercat sa ii linistesc pe colegi, spunand adevarul despre acele camere. Evident ca Riegler nu a putut sa se impuna in fata mea de fata cu colegii, dar mi-a dat de inteles ca 'ce stiu eu despre ce e vorba, ca sunt doar un copil'.

In ceea ce te priveste, domnule Riegler, imi amintesc ca ai spus unui parinte sa plece din scoala, cand nu ai fost de acord cu ceea ce ti-a scris, spunandu-i in scris ca “atitudinea lui de parinte afecteaza intreaga clasa VI-A”.
Iti reamintesc ca in corespondenta purtata cu parintele te laudai singur: "Nu cred ca exista vreun diriginte in afara mea in liceul George Cosbuc care sa fi venit in ziua libera sa vada ce se intampla cu clasa in timpul orelor si in pauza. Nu cred ca a facut vreun diriginte atatea activitati extrascolare pe timpul sau liber."

De asemenea si aici, pe blog (la INVESTITII) ai facut un comentariu in care erai suparat ca nu te OMAGIAM:
“De ce nu sustineti sa se puna table inteligente pentru elevi?
De ce nu spuneti macar un singur lucru bun facut de acest cadru didactic? Ati avea de unde !
De ce nu amintiti ca a facut gratuit cursul de informatica si cu fiul dvs. pe timpul sau liber?

De ce nu amintiti ca i-a dus pe elevi in Parcurile Cismigiu, Tineretului, Herastrau in zile legal libere?
De ce nu amintiti de vizite la muzee, i-a dus la cinema si in excursii si sutele de ore petrecute cu elevii clasei in activitati extrascolare cum nimeni nu a facut, in conditiile unui salariu mizer?
Multi diriginti nu fac nici macar ora de dirigentie. Nu dau numarul propriu de telefon parintilor. Nu isi sacrifica timpul liber nici in cursul saptamanii nici duminica sau sambata.”
Si ptr ca ca nu a fost laudat si nu i s-au sustinut “tablele inteligente”, Riegler spune, in final: “Cu un asemenea comportament trebuia sa plecati din clasa pentru binele tuturor!’ si ca “nota de 9 la purtare este mare pentru educatia cu care a venit fiul dvs”.

Imi cer scuze, dar nu am stiut ca eu, parinte, trebuie sa devin ppc-rist(am vazut abrevierea pe blogul lui riegler), pentru ca, in final copilul sa primeasca 10 la purtare.

In concluzie, corect pe blogul lui Riegler, tb sa apara:
"Riegler Corneliu nu suporta in preajma sa oameni care sa il critice sau care sa nu fie de aceeasi parere ca si a lui. El nu accepta decat oameni care sa il laude. El este seful care are intotdeauna dreptate"

Nu m-am gandit ca dc un parinte va scrie pe cerere motivul ptr care isi muta copilul la alta clasa, Riegler, se va razbuna pe d-na director. M-am gandit ca s-ar putea sa aiba copilul ceva probleme, cu anumiti profesori, dar nu am crezut ca acesta, mai ales dupa ce a plecat si cealalata eleva din clasa, se va razbuna pe d-na director. Ce vina are ea ca Riegler, si-a dat afara din clasa doi elevi(si unii dintre cei mai buni la invatatura?). Tarziu, am inteles atitudinea d-nei director, atunci cand a auzit despre amenintarea lui Riegler. Ea stia de ce e capabil acest individ, at cand se dezlantuie, eu insa nu, si nici nu as fi crezut chiar dc mi-ar fi spus cineva.
Cateodata incerc sa ma dezvinovatesc, gandindu-ma ca oricum Riegler era pregatit ptr razboi, si astepta doar un motiv ca..... doar asa incep razboaiele.

2 comentarii:

  1. Doamna,sarut mainile cu tot respectul.Foarte la obiect,foarte frumos si schematic.Din pacate,cu el nu merge asa.Nu merge in niciun fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum el incearca sa-l salveze pe Bradu, asa si eu incerc sa-l salvez pe Riegler, explicandu-i unde greseste. Asa se face educatie unui copil. Ii explici, ii explici si iar ii explici...

    RăspundețiȘtergere