sâmbătă, 24 ianuarie 2009

IAR DESPRE CARACTER

De pe blogul lui Riegler: "Ceea ce nu s-a spus aici si este mai important poate decat alte postari sau comentarii este mizeria umana care exista in acest liceu. Directoarea Buciu isi santajeaza colegii cu declaratii luate de la anumiti elevi care sunt dispusi sa insereze fel de fel de delatiuni, minciuni si mizerii despre profesorii care nu convin directoarei. Directoarea strange declaratii impotriva oricarui profesor pentru a-l santaja la nevoie. Este suficient ca vreun elev sa fie nemultumit de o nota ca dna. Buciu se foloseste de el. Desi aceste hartii nu au nici o valoare (doar justitia poate lua declaratii si nu de la minori direct) in mintea directoarei asta este managementul in educatie."

Singura mizerie umana din acest liceu, esti TU.

TU esti cel care i-a pus pe elevi sa dea declaratii anonime impotriva doamnei director. Chiar te-ai laudat cu acest lucru in sedinta cu parintii.
TU esti cel care ai folosit declaratiile luate de la copiii minori(fara acordul parintilor), impotriva doamnei directoare, in reclamatiile pe care i le-ai facut (lucru precizat de mine si in memoriul pe care l-am facut).
TU esti cel care ai sustinut un parinte, at. cand acesta a reclamat nota prea mica pe care a primit-o copilul la romana, si in sedinta urmatoare dadea-i de inteles, ca profesorul urmeaza sa se schimbe.
TU esti cel care intrai inopinat peste profesori ca sa vezi cum isi tineau orele, pe motiv ca TU esti diriginte si ai acest drept.
TU esti cel care ai inserat delatiuni, minciuni si mizerii despre elevii tai.
TU esti cel care ai inserat delatiuni, minciuni si mizerii despre colegii tai.
TU esti cel care esti in razboi cu propria-ti familie, cu elevii, cu parintii, cu colegii, cu conducerea scolii, cu inspectoratul, cu ministerul...mai lipseste careva de pe aici?
TU esti cel care nu te mai saluti pe hol cu fostul profesor de religie al elevilor, care subit a renuntat la clasa.
TU esti cel, care auzind ca elevii au cerut unui alt profesor sa le fie DIRIGINTE, ai facut cum ai facut si profesorul nu a mai predat la clasa.
Era o amenintare ptr tine.
TU esti singurul profesor din liceu, care are anual reclamatii de la parinti.



Domnule Riegler, ce a spus Inspectoratul, cand a vazut amenintarea pe care ai facut-o in scris, ptr ca "erai nemultumit de atitudinea unui parinte"? Daca ai fi Director ce ai face domnule Riegler, daca ai fi nemultumit de atitudinea anumitor parinti? Le ceri sa-si mute copiii din liceu?

3 comentarii:

  1. riegler e un cretin, n-are sens crede-ma :))probabil esti si tu lamurit/a

    RăspundețiȘtergere
  2. eu m-am lamurit de mult. Altii sunt cei care inca nu s-au lamurit.
    si atat timp cat mai gasesc comentarii facute pe net, o sa le comentez si eu pe aici, in limita timpului meu disponibil.
    la inceput ma enervam, acum ma relaxez, raspunzandu-i lui riegler.

    RăspundețiȘtergere