luni, 15 decembrie 2008

ARANJAREA IN BANCI

Timp de aproape 2 ani, Corneliu Riegler, a aranjat bancile din clasa in forma de U( unul mare exterior, unul mic interior).
Desi i s-a spus, atat de catre profesori, cat si de parinti, ca aranjarea era frumoasa dar nu si practica(elevii care erau pe partile laterale aveau vizibilitate redusa la tabla, ei fiind nevoiti sa stea cu gatul intors la 45 de grade si cu corpul rasucit), Riegler nu a cedat presiunilor si a mentinut aranjarea bancilor.

Subit, pe la sf clasei a VI, Corneliu Riegler s-a hotarat sa aranjeze bancile in FORMA TRADITIONALA, cate doua banci pe randuri. Interesanta a fost insa aranjarea elevilor in banci, care nu s-a facut dupa criteriile clasice(functie de inaltime, tulburari vizuale) ci dupa criteriul IN ORDINE ALFABETICA.

Pentru TEZA UNICA din acest an scolar, regulamentul prevede ca elevii sa fie asezati cate unul in banca, in ordine alfabetica, pe clase.

27 de comentarii:

  1. ...atata timp cat Ilinca si cele care o servesc vor avea conducerea Cosbucului pe mana se vor preocupa sa mentina sistemul in care profesorii in loc sa intre la ore fac zeci de meditatii acasa inchizand ochii la afacerile cu panouri de sute de milioane de lei. Ilinca inchide ochii la sutele de ore neefectuate sau la atatea si atatea ore la care nu se preda, cel mult elevii primesc conspecte de facut. Va incuraja persoanele mediocre dar supuse. Va asigura succesele scolii la BAC prin protocol.
    Cei care vor avea curajul sa-si exprime un punct de vedere vor fi atacati in sensul de a li se distruge reputatia.

    Profesori ca Stoenescu care ii ingrozesc pe elevi o vor duce bine cu Ilinca atata timp cat inchid ochii la magariile ei...

    Asta este sistemul Buciu, un sistem in care elevii sunt actorii unor interese care nu sunt ale lor. Asta nu este educatie, asta e o treaba de D.N.A.
    Tot asa Ilinca nu va face publice contractele prin care s-au achizitionat panourile.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa si .......iar de oftici?

    RăspundețiȘtergere
  3. lool femeie nu mai scrie singura pe blog u aiureli din acelasi ip ca majoritatea sunt din acelasi ip si nu ma face sa verific ca pariez ca e acelasi ip

    RăspundețiȘtergere
  4. ptr cine e mesajul cu "lool femeie"?, ptr mine sau ptr "Dia pacate"?

    sa inteleg ca te-ai prins ca anonimii care posteaza pe aici s-au dat singuri de gol si acum incerci sa o dregi??

    sau sa inteleg ca mai nou riegler afirma ca eu stau si postez pe blogul meu ca anonim, ptr ca nu am altceva de facut?
    PUN LA DISPOZITIE, ORICARUI VREA, BLOGUL MEU CA SA VEDEM DE PE CE IP-uri S-A POSTAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. In curand nimeni nu va mai inchide ochii la minciunile si calomniile lui Riegler!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Din pacate" stie sa minta atat de bine, si sa foloseasca totul in favoarea lui, incat imi este greu sa cred ca se poate face cu adevarat ceva.
    Nu am intalnit pana acum o persoana atat de diabolica, precum Riegler.

    Miercuri, am fost sa iau copilul de la scoala sa-l duc la dentist.
    Am stat in holul mic, de la intrare, iar Riegler a stat in usa care da in holul liceului, cu fata spre mine si se uita insistent la mine.
    Ma privea in ochi. L-am privit si eu in ochi.Nu imi este frica de el.
    Apoi, a incercat sa ma dea afara din scoala, asa cum a facut si cu cealalta mamica. I-am spus agentului(era doamna), ca minte, si ca nu are martori la discutia pe care am avut-o cu el.
    Riegler, un barbat adevarat, cere ajutorul agentului de paza...

    Oare Riegler, chiar nu are nici un prieten adevarat, care sa-i spuna ca a luat-o razna rau, rau de tot. Oare chiar nu exista nimeni pe lumea asta care sa-l traga de maneca si sa-i spuna Gata...

    RăspundețiȘtergere
  7. tot nu ne=ati spus care e faza /:)

    RăspundețiȘtergere
  8. ai venit tu cu raportoru'...sa stii ca erau fix 45 :)) saracia drecu :))

    RăspundețiȘtergere
  9. "Din pacate" incepe sa se incurce in propriile minciuni si fabulatii. Nu-l trage nimeni de maneca, pentru ca nu are prieteni! Dar,v-am mai spus, ca fiecare pasare pe limba ei piere.
    Apropos de una din nenumaratele omisiuni/minciuni ale lui Riegler: posteaza acel raport al parintilor privind contributiile banesti pentru scoala si incercuieste numai clasa 12U3, fara sa comenteze de ce si 6A (actualmente 7A-diriginte stimabilul Riegler)nu a contribuit cu nimic. Unde sunt si milioanele de la clasa lui? Cum au disparut? Revenind la minciuna, pot sa va spun ca multi parinti au verificat depunerile in contul BCR si aceste 2 clase nu sunt inregistrate.Daca Riegler ar fi fost un prelucrator prin aschiere intr-o fabrica si comenta la adresa maistrului sau sefului de sectie, mai treaca mearga, ca nu poti avea pretentii prea mari. "Din pacate" este profesor la o scoala de renume, la al carui prestigiu nu a contribuit cu nimic!

    RăspundețiȘtergere
  10. "saracia drecu"

    Dragul meu, asa "saracia drecu" cum ma vezi tu, sa stii ca fiul meu a luat la TEZA UNICA DE LA MATE, 9,10, fara meditatii din clasa a 4-a, si doar cu ajutorul meu, care nu sunt cadru didactic, ci doar o "saracia drecu"de economista.
    Si sa mai stii ca eleva careia i-a dat Riegler 9 la purtare, si pe care unii dintre colegi o numeau sarantoaca, a luat 10 CURAT LA MATE.
    Si sa mai stii ca,elevii protejati de Riegler, cei carora le-a dat 10 la purtare,10 la istorie au avut note pe masura: putin peste 5, putin peste 6, acestia fiind elevii care il sustin pe Riegler, care pot fi manipulati si controlati de acesta. Cam asa arata sclavii lui Riegler.
    La romana poti sa inveti ca papagalul o compunere, dar la mate e mai greu....

    Dar tu, nu ai nici o vina; daca asa ii auzi pe parintii tai vorbind prin casa, asa vorbesti si tu.Saraca mama ta...cum o putea sa stea cu un barbat care ii vorbeste asa urat.Cate trebuie sa patimeasca o femeie, doar ptr a defila cu o haina de blana si cu o masina....

    RăspundețiȘtergere
  11. Iar minti doamne lool =)) si cu tine vorbesc cucoana Elena

    RăspundețiȘtergere
  12. ZI-LE domnule anonim.ZI-LE...asa cum stii tu mai bine. E super, E perfect, Este ceea ce trebuie sa vada toata scoala, toti parintii, poate se trezesc pana la urma la realitate.

    RăspundețiȘtergere
  13. salu tanti in primu rand toate afirmatiile sunt adresate doamnei braduceanu credema ca mama lui bradu sau bradu pe tine te considera nebuna .... cand i-am arata ce ai scris nu pot spune ce a zis si alte detalii.Credema ca el a vizitata o singura data blogul si nu mai mult de 10 min deci am o rugaminte din partea lui:nu toate mesajele urate pe care le primiti sunt din partea mea pt ca eu nu am lasat nici un comentariu cred ca ceilanti copii cand se plictisesc inta pe blogul dvs sa lase comm si sa se amuze de paranoia pe care dvs o aveti in cap.Sper sa intelegi ca acesta este singurul comentari pe care vi-l las pe acst blog,iar in legatuta cu fiul dvs,sa fim seriosi toti sun copii doar nu credeti ca sta cumnite in banca lui tata ziua. Va multumesc anticipat cu respect

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar parintii cu tulburari psihice nu ar trebui sa stea in banca lor?

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce va intereseaza cum stam noi in banci. Fiul tau nu mai e la noi in clasa de un an si ceva.

    RăspundețiȘtergere
  16. @MIMI. E trist sa vezi, ca un copil, in ziua de CRACIUN, in loc sa stea sub brad si sa se bucure de cadouri, sta si scrie pe blog...Pe fiul meu, nici acum nu pot sa-l iau de sub brad, si chiar dc mai are ceva teme de facut, il las, sa se bucure acum cat mai poate.
    NU MA INTERESEAZA CUM STATI VOI IN BANCI!!!Ma intereseaza doar ceea ce tine de Riegler

    RăspundețiȘtergere
  17. Alt scop in viata nu mai aveti :)))

    RăspundețiȘtergere
  18. I-am spus lui Riegler Corneliu, ca nu voi permite nimanui sa-mi calce copilul in picioare...
    Scopul in viata a lui Riegler Corneliu, este sa-si bata joc de elevi,de parinti de cadre didactice, sa-i umileasca si sa-i denigreze.
    Oare de ce nu am gasit aceasta postare si pe blogul lui Riegler???

    RăspundețiȘtergere
  19. dane link la blogu lui femeie

    RăspundețiȘtergere
  20. ale cuie blogu, ale cuie!
    Cand voi avea timp o sa-ti spun si bancu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Stiu eu! Ale cuie bocanceii:)
    Doamna,imi pare rau ca sunteti tratata asa.Imi pare rau de dumneavoastra,de copilul dumneavoastra,de Ilinca si de tot ce incepe sa devina acest liceu de cand cu prezenta "protectoare a lui Riegler".Nu pot sa spun mare lucru de el ca profesor,pentru ca l-am avut un singur an si nu l-am bagat niciodata prea mult in seama.In schimb,de cand cu "Elena" si alte astfel de tampenii,imi vine sa plang cand ma gandesc.Vreau sa va spun ca va admir enorm si va sustin in efortul de a face cu adevarat dreptate.Din pacate,cu el nu se poate discuta.Ori ca el,ori deloc.
    Multumesc,pentru ca citind ceea ce scrieti,imi dati speranta ca ne va lasa in pace.
    Cu mult respect,
    R.M.R.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma bucur ca sunt tineri care mai stiu din bancurile “Generaţiei lui Ceausescu” care dupa parerea lui Ariel "este foarte de căcat" ptr ca "sunt toţi nişte încuiaţi".
    Iar dintre bancurile noi, imi place cel cu Batman: "eu ti-am spus dar tu nu, Batman, Batman".Il folosesc de cate ori vreau sa-i atrag atentia copilului, ca eu am avut dreptate, ca de, asa fac educatie parintii iresponsabili.

    RăspundețiȘtergere
  23. @Elena : dumneata când erai mică stăteai întreaga zi de Crăciun SUB brad? :) Sau poate chiar PE brad . Şi cu darurile cum e , te bucuri de ele doar sub brad , nu-i aşa? Of , maliţios mai sunt.. Apropo , îngerii nu trăiesc pe Pământ ( sau poate..) , dar dacă vrei dumneata , putem să îi aducem pe Terra ca să se bucure şi ei de lucruri din acestea minunate , de exemplu , de statul sub brad şi de privilegiul de a avea un Sfânt Blog care îi va apăra mereu :) . Sperăm totuşi să nu se ia vreun bi-tri-triplet , din ăsta diabolic, de ei, gen diriginte+clasa+copii unici+parinti+stat+lege+scoala+soarta+etc

    RăspundețiȘtergere
  24. @anonim. Da draga, asa e, ai dreptate, am gresit. Gresesc in mod frecvent si cand scriu si cand vorbesc. Cred ca pe asta s-a bazat si Riegler cand a dat 9 la purtare si nu a respectat regulamentul scolar. A zis: Asta nu stie sa vorbeasca, nu stie sa scrie, daramite sa mai citeasca si regulamentul scolar.....Asa ca hai sa o calc eu in picioare ca eu STIU SA VORBESC SI SA SCRIU.
    Sa stii ca la socoteli stau mai bine. Inca ma descurc cu algebra de a 8-a, cu chimia, fizica...tu, cum stai cu ele? sau ii pui copilului meditator dintr-a 5 a? A, am uitat, tu nu ai copil; se simte dupa cum scrii.

    Promit ca pana in toamna voi studia din cartile d-lui Uritescu, si ma voi pune la punct(atat cat mai pot..)

    Da, ai punctat bine, Riegler este diabolic si se comporta ca atare..

    RăspundețiȘtergere