vineri, 11 martie 2011

Cum a furat Riegler.....

....INTREBARILE.

Despre cum a furat Riegler ....CRACIUNUL...fostii lui elevi inca isi mai amintesc, si desigur si parintii care s-au implicat in organizarea petrecerii. Pe motiv ca 2 eleve au copiat la teza de romana, Riegler a hotarat sa nu se mai faca petrecerea de CRACIUN.
Pai, s-a comandat tortul, s-au luat fursecurile, pateurile.... "Le mancati impreuna cu familia", a venit raspunsul lui Riegler.
Tipic ptr. Riegler este sa pedepseasca elevii de 2 ori, ptr aceeasi fapta. Psihologii spun ca un copil traumatizat, devenit adult, va traumatiza la randul lui.

Despre cum a furat Riegler...INTREBARILE, puteti citi din Hotararea Judecatoreasca postata pe site-ul sindicatului, in 13 noiembrie.

la pag. 3 se precizeaza ca: domnul Riegler a sustras intrebarile ce i se pregateau a-i fi puse a doua zi.


Stiti cine e cel care s-a pretat in a sustrage(fura) intrebarile la care trebuia sa raspunda a doua zi?
- e profesorul care da interviuri peste interviuri, despre cum se copiaza la BAC;
- e liderul sindicatului tinerilor profesori din Romania, ala care cere reducerea coruptiei in invatamanat cu ....% ;
- e cel mai corect profesor din liceu.

Ei, acum ati inteles cum a reusit domnu', sa ia examenul de titularizare cu nota maxima....????

Deja, nu ma mai mira absolut nimic. Ma amuza chiar cat de vigilenti sunt unii profesori "corecti precum riegler", care la teste, ii trec in fata pe elevii cu note mici(vezi doamne, ca sa nu copieze), in timp ce "desteptii" clasei, adica aia cu note mari, sunt lasati bine mersi prin spate ca "ei este corecti, precum riegler", si nu copiaza...nu....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu