vineri, 28 noiembrie 2008

Raspuns pentru comentariul anonim

Comentariului postat de catre un anonim: " comportamentul dvs se indreapta spre patologic. Rar mi-a fost dat sa vad atata inversunare,atata ura,atata venin...."

Dupa ce s-a terminat anul scolar, m-am interesat despre modul in care se poate scadea nota la purtare.
Din una ina alta, am gasit pe net bloguri, pe care Riegler postase, precum si diverse site-uri, unde isi spusese durerea.
Problema nu era ca postase o data, si-a spus omul oful si gata a trecut mai departe, problema era cu cata ura si inversunare posta de nenumarate ori pe acelasi site. Veti intalni si acelasi text postat in diverse locuri. In unele postari, si-a folosit numele, in altele utilizeaza alte nume.

Pentru dumneavoastra doamna, care faceti parte din categoria parintilor care vorbesc cu Dirigintele zilnic, cate o ora la telefon, banuiesc ca nu vor fi probleme in a identifica mesajele care sunt postate de riegler cu alte nume.Ii cunoasteti stilul si mai ales expresiile.
Sunt convinsa ca nici ptr parintii care l-au auzit vorbind in numeroasele sedinte, nu vor fi probleme in a identifica stilul.
M-a socat atunci, ura pe care o avea fata de o femeie, directoarea scolii, expresiile urate pe care le folosea cand se adresa acesteia. Nu m-am bagat in razboiul lor. Am incercat pe cat posibil, sa nu fac comentarii, acolo unde facea el, sa nu se interpreteze.... Am fost socata de expresiile pe care le folosea atat Riegler cat si un alt coleg de-al lui, Horia Patrascu, pe blogul acestuia. Nu mi-a venit sa cred ca acele discutii sunt purtate de cadre didactice, care predau in scoala copilului meu. Ce invatau elevii de la acestia???

Imi vorbiti mie de patologic, de ura, venin, dar acceptati razboiul in care v-a bagat Riegler, acceptati sa auziti la fiecare sedinta si mai ales in particular criticile aduse la adresa unei singure persoane....Acolo doamna nu mai e vorba de patologic, de ura, de venin??? Pardon, acolo e vorba de "grija" pe care o poarta riegler copiilor. La dumneavoastra la locul de munca tot asa este? Va razboiti cu elevii, cu parintii, colegii, cu sefii, si ii tarati pe toti prin procese, plangeri penale???

Nu pot sa cred ca nici un parinte din clasa nu a observat cum se contrazice riegler singur.
-pe de o parte spune ca se intra pe orarul de iarna, ptr ca sa poata profesorii si elevii sa faca meditatii, meditatii pe care el nu le face(nici nu are cum, ptr ca el nu poate sa stea 2 ore, fara sa vorbeasca la telefon), se plange ca in pauza de 5 minute nu are timp sa se duca la WC, pe de alta parte e nemultumit ca nu s-a intrat pe programul de iarna, ca ajung copiii tarziu acasa.
- pe de o parte ne spunea, anul trecut, ca rezultatele la Bac, mai ales la engleza au fost dezastruoase, ca au fost note de 6,7, ca elevii lui au luat la istorie note foarte mari, fata de cele luate la engleza( el era cu mult peste nivelul profesorilor de engleza), pe de alta parte, acum, cand au fost numai note mari, a spus ca Bac-ul a fost fraudat de directoare.
- pe de o parte a spus, anul trecut, ca la intrarea in liceu, la noi au fost medii mici, ca la Sincai, au fost mult mai mari,(Sincai-9.39, Cosbuc-9.34) pe de alta parte, acum cand liceul a fost pe locul 3 pe Bucuresti,(cu 9.33), iar Sincai pe locul 6(cu 9.11) incepe sa isi aduca aminte ca se fumeaza in curtea scolii....si posteaza peste tot un filmulet cu un titlu demn de AGENTUL BOND 000...

http://www.youtube.com/watch?v=GmRr1Xmekxg
http://www.youtube.com/watch?v=Zah2mu2qhbo&feature=related



7 comentarii:

  1. Doamnă, aveţi nevoie de un control medical!

    RăspundețiȘtergere
  2. la ora 17:18, elevii sunt la scoala, parintii sunt la munca, noroc cu pauzele astea de 10 minute, ca mai pot si profesorii sa mai stea putin pe calculatorul de la scoala....

    OK. am nevoie de un control medical(mi s-a mai spus). Altceva mai puteti sa articulati....

    Am mai repetat: EU SUNT PARINTE, CE FACEM CAND UN PROFESOR VORBESTE ASA PE NET???

    RăspundețiȘtergere
  3. poate ca tipul/tipa a avut probleme in trecut pt. care a trebuit sa se verifice la etajul superior...


    ce se intampla cand un profesor vorbeste asa pe bloc...pai...in primul rand rezulta un lucru despre inteligenta si gradul ce curaj pe care il are:fiti barbat...vorbiti unde trebuie...nu in fata calculatorului si sub nume false...si macar...invatati sa vorbiti scurt si la obiect...nu cu tot felul de sarcasme ...AH...SI MAI SCHIMBATI-VA BLUGII AIA CA ,PE LANGA FAPTUL CA SUNT VAI DE EI...VECHI SI UZATI...VI SE VEDE *CREIERUL*CARE...CEI DREPT..E LA FEL DE MIC CA CEL DE SUS:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Inteleg revolta dumneavoastra fata de Riegler. La un moment dat i-am fost si eu eleva. Pe atunci era discutia cu pusul camerelor de supraveghere pe holuri si in curte, iar asa-zisul profesor a venit la noi la ora si a inceput o intreaga pledoarie despre cum directoarea va pune ce s-a filmat pe net ca sa le vada parintii. Atunci eram in consiliul elevilor, deci aveam practic acces direct la informatiile legate de camerele de supraveghere si scopul lor, asa ca l-am contrazis pe domnul profesor si am incercat sa ii linistesc pe colegi, spunand adevarul despre acele camere. Evident ca Riegler nu a putut sa se impuna in fata mea de fata cu colegii, dar mi-a dat de inteles ca 'ce stiu eu despre ce e vorba, ca sunt doar un copil'.
    Evident ca dupa acest episod a trebuit sa invat dumnezeieste la materia lui pt un amarat de 8. Asta am si facut. La un moment dat chiar a fost obligat sa imi dea un 10, pt ca m-a ascultat in fata clasei si eu am spus totul perfect.


    Ceea ce vreau sa va spun: Daca aveti atatea probleme cu acest profesor, vreau sa stiti ca manipularea elevilor in scopuri proprii si santajarea parintilor sunt infractiuni pedepsite de lege, asa ca simtiti-va libera sa faceti plangere la politie. Mergeti pe calea legala si nu va dati batuta. Faptul ca va plangeti de el pe net nu va aduce nici un beneficiu, poate chiar dimpotriva.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai frate nu vezi ca esti nebuna dute la un control stii cum e vorba aia daca iti zik 6 ,7 oamnei ca esti beat te duci si te culci asa si tu nu vezi ca esti bolnava cu capul!

    RăspundețiȘtergere
  6. sper ca si la teza de miercuri sa scrii la fel de corect. iti tin pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ ultimul anonim...prietene/a tu primesti bani sau esti lingau din placere?

    RăspundețiȘtergere