miercuri, 17 septembrie 2008

CONCRET

Dirigintele a spus ca un elev are 8 biletele de copil rau. Parintele l-a intrebat ce anume face CONCRET copilul de este considerat copil rau. Dirigintele a spus ca deranjeaza orele.
Parintele a venit la scoala si:
- a vorbit cu profesoara de romana si de geografie, care au spus ca elevul nu deranjeaza orele; Corneliu Riegler a replicat ca S-A VORBIT DOAR CU 2% DIN PROFESORII DE LA CLASA.
- a vorbit si cu profesorii de fizica, engleza, germana, biologie, care de asemenea au spus ca nu au probleme de disciplina cu copilul. Corneliu Riegler a spus ca PROFESORII NU VOR SA RECUNOSCA CA AU PROBLEME DE DISCIPLINA LA ORE.

Asa considera dirigintele Riegler sa se poarte cu parintii, sa-i puna pe drumuri, sa-i hartuiasca. Parintele nu e singurul parinte care a batatorit drumul spre scoala fara a avea un motiv temeinic. Ca orice copil si elevul respectiv, poate a mai chicotit si el in timpul orelor, dar in nici un caz nu a fost in situatia sa aiba un comportament deviant care sa necesite prezenta parintelui la scoala pentru a discuta cu toti profesorii pe care ii are.
Tipic pentru Corneliu Riegler este sa denatureze adevarul.

21 de comentarii:

  1. Concret, de ce nu va internati la un spital de psihiatrie doamna ? In acest caz ar avea de castigat si famia dvs. ?

    RăspundețiȘtergere
  2. doamna, daca v-ati mutat copilul, nu va mai derahjati de soarta lui corneliu riegler. daca incercati sa va luptati cu el, nu faceti decat sa va bateti capul dgeaba, omul in fond ae nevoie de ajutor. e adevarat ca nua r trebui sa predea in scoli, mai ales copiilor mici si cu discernamant redus, dar solutii sunt putine si suparatoare si pt dvs... cea mai buna solutie e sa va indepartati de el, fizic.

    RăspundețiȘtergere
  3. oho...barbu nu e asa un ingeras.in pauze se "juca" wrestling cu ovidiu si lapte gros...se urca pe banci(asta a fost mai demult)...tin minte ca v-a si sunat deoarece l-a prins dirigu...iar in ore mai facea glume:-j

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este! Barbu a pocnit-o cu creta in cap pe Pohila Cristina si nu era creta mica, ci erau bucatoaiele mari. Iar la mall a facut semne obscene cu degetul mijlociu in autobuz.

    RăspundețiȘtergere
  5. da. in clasa a va l-a gasit riegler cu picioarele pe banca. Vreti sa va pun poze pe net sa vedeti cum se danseaza la clasa lui riegler pe banci la petrecerile de sfarsit de an?? Poate va ia riegler si o bara sa o puna in mijlocul clasei, ca tot ii plac lui investitiile.
    Si era singurul care se juca lapte gros??Dupa cate stiu eu acest joc implica mai multi copii(dar aia sunt jmecherii clasei, manelistii,care injura, scuipa si dupa care sunt topite fetele.)

    RăspundețiȘtergere
  6. ptr mica.
    Lasa draga ca ai scapat de el. Acum il ai pe elevul protejat de diriginte care pune in pauze si in ore,manele si "balada", o insiruire de injuraturi ordinare, si care face propozitii si dialoguri "inteligente" la romana. Se pare ca astea sunt pe gustul tau.Noroc ca inca se mai intra cu medie mare la acest liceu si astfel se mai curata de manelisti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna sunteti labila psihic. Copiii sunt copii. Internati-va in sanatoriu pentru binele propriului copil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tocmai ptr ca sunt copii tb sa li se explice ce e bine si ce e rau(de gasca, de anturaj ai auzit?). Vocabularul tau, oricum, nu ma mai mira catusi de putin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vedeti-va de familie si sanatate. Lasati copiii de la A in pace.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur foarte mult ca cineva a avut curajul sa deschida un asemenea blog. Personajul in cauza a inceput cu genul asta de actiuni acum cel putin 4 ani, semanand tot felul de subspecii de paranoia, santaj si invitatii la delatiune printre colegii mei de generatie si cei mai mici ca noi. Va felicit pentru initativa, in masura in care stiu cum e sa te lupti cu un om cu o coerenta impecabila in absurditatea argumentelor lui. Da, va luptati cu morile de vant, dar in acelasi timp ideea de a avea un spatiu in care sa poti spune si versiunea ta de poveste e reconfortanta. Va recomand sa activati moderarea comentariilor, pentru ca, dupa cum stim, dl. Riegler e omniscient, omnipotent si capabil de clonare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Buciu de ce nu semnati cu propriul nume ? Trebuie sa pastrati curata imaginea unui director murdar ?
    Dupa ce le-ati facut loc de fumat elevilor le-ati cumparat PFL-uri cu 100000000 lei.
    Directoarea Buciu Ilinca s-a obisnuit in ultimii ani sa nu mai tina cont de nicio lege din aceasta tara si sa foloseseasca banii scolii discretionar.
    Iata ultima isprava a managerei Buciu Ilinca:
    Ministerul Educatiei a inceput sa dea bani scolilor pentru a amenaja laboratoare spre uzul elevilor. In aceasta toamna catedrele trebuiau sa dispuna de 200.000.000 lei pentru dotarea cu materiale didactice si alte lucruri pentru invatatura elevilor. Cu puterea absoluta, directoarea Buciu Ilinca, a deturnat 100.000.000 lei din aceste fonduri si a cumparat ... 4 panouri de rumegus, ce-i drept vopsite cu alb si cu 4 rotite.
    O afacere pe cinste, dar nu pentru Colegiul National Bilingv George Cosbuc.
    Oare ce ratiuni au inpins-o pe directoarea Buciu Ilinca sa dea o suta de milioane pe patru lemne din rumegus dar cu rotite.
    Care sunt rotitele acestei afaceri.
    Ma gandeam ca la banii acestia se puteau cumpara 4 televizoare cu plasma diagonala 102 cm marca Panasonic la METRO.

    Iar aceasta umila femeie Barbu isi joaca cazierul in picioare pentru ca directoarea Buciu profita de labilitatea ei psihica...
    Trist

    RăspundețiȘtergere
  12. "Doamna Mihaela", dvs. de ce nu semnati cu propriul nume? Poate pentru ca el se regaseste in denumirea acestui blog? Referitor la intrebarea dvs., nu semnez Ilinca Buciu din simplul motiv ca nu ma cheama asa. Insa ma asteptam la reactia asta. Am observat fenomenul comentariilor gen "doamna Mihaela" si pe alte bloguri (de exemplu, pe blogurile unor foste colege, cred ca stiti la cine ma refer, d-le... pardon, d-na Mihaela) sau articole in versiuni online ale diverselor ziare. In momentul in care apare vreun comentariu referitor la "ispravi de vitejie" ale d-lui in cauza, este invariabil urmat de un atac visceral de genul celui de mai sus. Cautarea frecventa a propriului nume pe Google e si ea un hobby, insa spune cate ceva despre "labilitatea psihica" (imi permit sa va citez, doamna) a unui om. Imi cer scuze ca am deviat de la subiectul articolului initial, insa consider ca toate acestea sunt interesante in masura in care confirma ideea d-nei Barbu dintr-un articol mai vechi de pe acest blog. Acolo este adus in discutie razboiul dintre d-l profesor si d-na director, un razboi in care noi toti trebuie sa fim implicati, indiferent daca avem sau nu vreo legatura cu el, indiferent daca suntem majori sau nu, indiferent daca afirmatiile noastre intiale aveau sau nu vreo legatura cu asta. Pentru ca atunci cand suferi de paranoia, totul pe lume are legatura cu tine si problemele tale, nu-i asa, d-na Mihaela?

    RăspundețiȘtergere
  13. ptr mihaela:
    1. Stiu ca stai prost cu matematica dar preturile pe care le-ai trecut pe acolo nu se mai folosesc de cativa ani buni. Tu nu ai auzit de noua moneda RON? Ba da, dar iti place sa o folosesti pe cea veche ptr ca cifrele sunt mai impresionante.Una e cand spui 100.000.000 lei si alta cand spui 10.000 Ron.Banuiesc ca asa ti-ai inceput si sedinta cu parintii din moment ce ai apelat la indulcirea parintilor cu sucuri: "Delapidare de 100.000.000 lei". Nu am fost eu acolo sa te intreb daca aia sunt bani noi sau vechi.
    2. decat sa profite de labilitatea mea psihica un mascul purtator de puta, mai bine sa profite o femeie.
    3.chestia cu "isi joaca cazierul in picioare" poate reusesti sa o explicitezi.
    4.eu nu sunt chiar singurica pe lumea asta. Chiar nu intelegi ca daca m-am apucat de chestia asta ma bazez pe ceva, cineva, undeva, candva!!!
    5.A fost pasul 1, in vara, pasul 2, in septembrie, urmeaza pasul 3, 4, 5,........ Si hartuirea ta tot pe pasi a fost facuta. Asta e. Invatam de la altii si incercam sa nu repetam greselile lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Barbu, de ce nu va duceti la OTV sa va rezolvati probleme? O emisiune precum Dan Diaconescu (Senzationescu ) ar fi numai buna pentru ... asa zisele probleme ale dvs.
    Si Barbu nu este usa de biserica, pot sa va spun acest lucru clar... nu spun ca este cel mai rau dar nici cuminte nu este.Cred ca ar trebui sa va urmariti mai indeaproape fiul si sa priviti SI din ALT punct de vedere situatia.. Nu v-ati intrebat niciodata "mai dar de ce fiul meu este considerat rau ?" chiar nu va ganditi ca poate nu e un copil tocmai cuminte?Mai analizati problema.Insa pot spune ca s-a mai cumintit.Iar la banchete era treaba noastra ce faceam si nu puteti spune ca fiul dvs. nu se distra caci daca nu se distra nu venea.
    Oricum Braduceanu il depaseste cu mult la prostii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu l-am auzit niciodata pe riegler laudandu-ne copiii.Intotdeauna la sedinte era acru, nemultumit, fara un zambet.Isi deschidea sedintele cu expresii de genul:"Avem mari probleme. In clasa se injura, se scuipa, se fumeaza." urma apoi criticarea, cu lux de amanunte, a unui copil care facuse cate o prostioara. Parca eram intr-o clasa de infractori.Intotdeauna era nemultumit de notele mici ale elevilor(desi media clasei fusese 9.50).
    Imi tot spui sa analizez problema copilului meu. Am analizat-o desteptu-le.Am vorbit cu toti profesorii lui, si numai tu esti singurul care ai o parere atat de proasta despre el.Te-am intrebat daca se incadreaza in cele enumarate de tine la sedinta si ai spus ca nu. Atunci ce mai vrei de la el?. La ziua liceului a participat cu un proiect la fizica, si a fost laudat de intreaga comisie pentru modul in care si-a facut prezentarea. Copilul meu a fost apreciat de d-na prof Ceamurian ptr prestatia pe care a avut-o. Numai tie iti pute tot ce tine de copilul meu. In momentul in care ti se spune mereu ca ai un copil nenorocit, ajungi la un moment dat chiar sa crezi acest lucru, ajungi sa te indoiesti de propriul copil, ptr ca asa vrea dirigintele riegler- dascalul, formator de scoala noua, cum ii place sa se autointituleze.
    Ti-am spus ca nu voi permite nimanui sa-mi calce copilul in picioare, si ai vrut sa-mi demonstrezi cum il calci tu, si eu stau si ma uit, asa cum s-au uitat ani de zile si alti parinti.
    Atunci cand fiul meu greseste, eu sunt ceea care il pedepseste. Am ajuns deja in faza in care ii spun sa-si aleaga singur pedeapsa, si de multe ori este mai dura decat cea pe care i-asi fi dat-o eu.
    Eu am analizat problema copilului meu f. bine. Tu esti cel care nu vrei sa analizezi problema ta nici dupa cele intamplate atat cu fiul meu, cat si cu cealalta eleva.

    RăspundețiȘtergere
  16. imi place comentariul lui"anca"

    RăspundețiȘtergere
  17. si mie. a reusit in cateva cuvinte sa-l caracterizeze f bine.

    RăspundețiȘtergere
  18. dirigu' nu ne lauda pt ca e exigent(ceea ce e bine). notele nu au nici o legatura cu comportamentul. in clasa, la dirigentie, ne mai lauda daca am luat note bune...etc. si ne incurajeaza. dar daca facem ceva rau ne cearta(mi se pare corect). faptul ca se vb urat si alte chestii, trebuie sa recunosc ca e adevarat. de ce sa ascunzi adevarul? dar unu din cei cu limbaj colorat era si mihai.

    RăspundețiȘtergere
  19. hotaraste-te. ori nu va lauda ca e exigent, ori va lauda.
    de cate ori l-a certat pe bradu ptr ceea ce a facut???
    ref l-a limbajul colorat al fiului meu, am cerut sa-mi spuna si mie cineva o gluma proasta facuta de el, si nu a fost nimeni in stare.
    riegler a afirmat la sedinta ca fiul meu nu injura, nu scuipa si nu fumeaza....ce intelegi tu prin limbaj colorat???
    numeste un singur elev incurajat de riegler!!!in afara de bradu eu nu stiu pe nici unu.....
    referitor la adevar...am vazut cum va invata riegler sa spuneti adevarul, asa cum il spune si el...prin omisiune....

    iti doresc sa-l ai diriginte pe riegler pana in clasa a XII.

    RăspundețiȘtergere
  20. nu cunosc situatia, dar ma bucur pt mihai ca s-a mutat. dvs va urez multa bafta.

    RăspundețiȘtergere